Πήγαν στην εκκλησία όχι καβάλα σε άλογο αλλά σε ... τρακτέρ! Βίντεο

Μετά τη νύφη που πήγε στην εκκλησία όχι καβάλα σε άλογο αλλά σε ... λεωφορείο ένας γάμος πολύ διαφορετικός έγινε στο Γριζάνο Τρικάλων.

Το ζευγάρι, ο Τίμος Ευθυμίου και η Ιωάννα Διλγεράκη, λίγο πριν ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας για να ανταλλάξουν όρκους αιώνιας πίστης και αφοσίωσης ανέβηκαν στο τρακτέρ, με το οποίο πήγαν να παντρευτούν.

Σε αντίθεση με τα περισσότερα ζευγάρια που επιλέγουν άμαξες, αυτοκίνητα πολυτελείας και λιμουζίνες, ο Τίμος και η αγαπημένη του επέλεξαν τρακτέρ, τραβώντας την προσοχή των κατοίκων του χωριού.

Μάλιστα η άφιξη τους στην εκκλησία ήταν ιδιαίτερα εντυπωσιακή, καθώς τα τρακτέρ που τους μετέφεραν ήταν στολισμένα με τούλια και λουλούδια .

Ο γαμπρός, αγρότης στο επάγγελμα αφίχθη μόνος στην εκκλησία, ακολουθούσαν και οι φίλοι του, πάντα με τρακτέρ, ενώ όταν έφτασε η νύφη στον ναό το χωριό σείστηκε από τις κόρνες των αγροτικών οχημάτων που ακούστηκαν σε όλη την περιοχή του Δήμου Φαρκαδόνας και του Θεσσαλικού κάμπου.

Κάτι ανάλογο συνέβη και μετά την τελετή του γάμου! Το ζευγάρι αποχώρησε με τρακτέρ από την εκκλησία, πραγματοποιώντας βόλτα στο χωριό μαζί με τους κουμπάρους τους, λίγο πριν οδηγηθούν στην οικία του γαμπρού που πραγματοποιούνταν παραδοσιακό γλέντι.

krinitrikalon

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα