H καθόλου κολακευτική εμφάνιση της Ανγκελα Μέρκελ στο φεστιβάλ όπερας. Bίντεο

Με ένα μπεζ ταφταδένιο σακάκι και ασορτί μακριά φούστα, η Γερμανίδα Καγκελάριος ντύθηκε επίσημα και περπάτησε σήμερα στο κόκκινο χαλί, μπροστά στα φλας των φωτορεπόρτερ και των τηλεοπτικών καμερών, προσερχόμενη στο ετήσιο Φεστιβάλ όπερας του Μπαϊρόιτ, συνοδευόμενη από τον σύζυγό της.

Καθώς το κόκκινο χαλί επιβάλει λαμπερή και σικάτη παρουσία, το ντύσιμο της Ανγκελα Μέρκελ δεν ενθουσίασε κανέναν – έλαβε μάλλον ειρωνικά σχόλια. Τα μπεζ σατέν γοβάκια και η ασορτί μπεζ τσάντα έμοιζαν να κάνουν ακόμα χειρότερη την κατάσταση. Αντίθετα, ο σύζυγός της Γιοάχιμ Ζάουερ εμφανίστηκε υπέρκομψος μέσα στο μαύρο κοστούμι του, φορώντας λευκό πουκάμισο, παπιγιόν και λευκή ποσέτ.

Το ζεύγος παρακολούθησε την πρεμιέρα του Φεστιβάλ που θα διαρκέσει έναν μήνα. Τα τελευταία χρόνια άλλωστε το συγκεκριμένο πολιτιστικό γεγονός περιλαμβάνεται σχεδόν πάντα στην καλοκαιρινή ατζέντα τους.

Πρώτη στις δημοσκοπήσεις, η Μέρκελ φεύγει ξένοιαστη για διακοπές

Το Φεστιβάλ του Μπαϊρόιτ ιδρύθηκε από τον Ρίχαρντ Βάγκνερ το 1876. Η Μέρκελ και ο σύζυγός της, ο Γιοάχιμ Ζάουερ, ο οποίος δεν συνηθίζει να εκτίθεται στα φώτα της δημοσιότητας, είναι λάτρεις της μουσικής του Γερμανού συνθέτη του 19ου αιώνα.

news

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα