Τι είπε στον Τσίπρα ο Τραμπ και γιατί φωτογραφήθηκε από πίσω του

Στο νέο κτίριο του ΝΑΤΟ βγήκε η οικογενειακή φωτογραφία τω ηγετών της Συνόδου του ΝΑΤΟ.

Σε αυτήν ο Γενικός Γραμματέα του ΝΑΤΟ Γενς Στόλενμπεργκ είναι μπροστά, με τον Ντόναλντ Τραμπ εξ' αριστερών του και τον Βέλγο Πρωθυπουργό Σαρλ Μισέλ δεξιά του, ενώ πίσω από τον Πρόεδρο των ΗΠΑ ήταν ο Αλέξης Τσίπρας και δεξιά του η Ανγκελα Μέρκελ.

Η διάταξη των ηγετών έγινε με αλφαβητική σειρά.

 

Σε παρακολουθώ, είπε ο Αμερικανός πρωθυπουργός στον Αλέξη Τσίπρα. "Ανακάμπτετε και αυτό είναι εκπληκτικό" σημείωσε ο Ντόναλντ Τραμπ, για να προσθέσει: "Η Ελλάδα είναι μια υπέροχη χώρα με υπέροχους ανθρώπους".

Οι φωτογραφίες αναρτήθηκαν από τον Πάνο Καμμένο στο επίσημο προφίλ του στο Twitter. Ο Έλληνας υπουργός Άμυνας συμμετέχει στις διεργασίες του ΝΑΤΟ.

Παράλληλα, ο Αλέξης Τσίπρας είχε ολιγόλεπτες συνομιλίες με τον Ολλανδό πρωθυπουργό Μαρκ Ρούτε, τον Καναδό πρωθυπουργό Τζάστιν Τριντώ, την Κροάτισσα πρόεδρο Κολίντα Γκράμπαρ - Κιτάροβιτ, ενώ συλληπήθηκε την πρωθυπουργό της Βρετανίας Τερέσα Μέι.

Επίσης, συναντήθηκε με τον πρωθυπουργό της Αλβανίας, Έντι Ράμα. Οι δύο πρωθυπουργοί επεσήμαναν "τον σημαντικό ρόλο της Ελλάδας στην διαδικασία ένταξης της Αλβανίας στην ΕΕ και προσχώρησή της της στο ΝΑΤΟ" και συμφώνησαν "να ενισχύσουν τον διάλογο μεταξύ των δυο χωρών όσων αφορά στους διεθνείς οργανισμούς".

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα