Πολάκης: Το πρώτο χάρισμα τ'αντρούς ειναι να μη φοβάται

Μέσα από ανάρτησή του στην προσωπική σελίδα στο Facebook ο αναπληρωτής υπουργός υγείας Παύλος Πολάκης απάντησε στα σχόλια και τις κριτικές που δέχθηκε για την επίσκεψή του, πριν από λίγες μέρες, στο νοσοκομείο της Ζακύνθου.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του ο αναπληρωτής υπουργός συμμετείχε σε τρία τακτικά παθολογικού χαρακτήρα χειρουργεία ασθενών, ανεβάζοντας μάλιστα φωτογραφίες στο προφίλ του στο Facebook. Τώρα ο Παύλος Πολάκης απάντησε στις επικρίσεις που δέχθηκε με μια μαντινάδα λέγοντας πως «το πρώτο χάρισμα τα’ αντρούς είναι να μη φοβάται».

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

« Αυτοί που ειναι του χώρου της υγείας και κατάλαβαν ακριβως τι κάναμε χθες στη Ζάκυνθο με τους δυο συναδέλφους χειρούργους απο την Κυπαρισσια (Καλοφωλιας και Συκαλιας)και το συνάδελφο αναισθησιολόγο απο τα Γιάννενα(Σουλιώτη),με ρωτούν ακόμα πως το τολμήσαμε ..
Η απάντηση ειναι δυο πράγματα 
1)Η γνώση ειναι δυναμη 
Και όπως λέει και μια μαντινάδα 
2) Το πρωτο χάρισμα τ'αντρούς
ειναι να μη φοβάται 
να βάζει το κορμί μπροστά
χωρίς να το λυπάται

Αυτο ΔΕΝ μπορουν ουτε να το καταλάβουν ουτε να το ΦΤΑΣΟΥΝ όλοι αυτοί οι δήθεν άριστοι ,οι δήθεν δημοσιογράφοι ,οι δήθεν αναλυτές ,οι δήθεν φιλελεύθεροι που κατοικοφωλευουν στις πίστες των ΜΜΕ της διαπλοκής ....(αλλα και κάποιοι "πολύ αριστεροί" που τους χαλιεται το όνειρο της παγκόσμιας επανάστασης)
ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΧΟΥΝ ΣΚΑΣΕΙ ΑΠ ΤΟ ΚΑΚΟ ΤΟΥΣ !!!!»

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα