Survivor: Γλέντησαν με τη υψοφοβία της Λάουρας στα social media

Το γεγονός πως η Λάουρα Νάργες έχει καταφέρει να παραμείνει και συνεχίζει στο Survivor εξοργίζει το φανατικό κοινό του ριάλιτι επιβίωσης λόγω της αγωνιστικότητάς της και της αδυναμίας της να ανταπεξέλθει σε πολλά από τα αγωνίσματα. Οι φορές μάλιστα που έμενε εκτός αγωνισμάτων για τις φοβίες της δεν περνούσαν ασχολίαστες, με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη και παλιότερα την Ειρήνη Παπαδοπούλου να την καλύπτουν στα παιχνίδια.

Ήταν πριν από μερικά επεισόδια που δεν κατάφερε να αγωνιστεί σε ένα από τα αγωνίσματα του Survivor λόγω υψοφοβίας, αλλά μετά το τελευταίο παιχνίδι όλοι μιλούν για υψοφοβία κατά το δοκούν από τη Λάουρα Νάργες. Η αλήθεια είναι πως προκάλεσε εντύπωση που αποφάσισε να δοκιμάσει το ιδιαίτερο έπαθλο και να κρεμαστεί από μεγάλο ύψος για να κάνει zip line.

"Φορώντας τη στολή αισθάνεσαι πολύ επαγγελματίας zip liner. Βλέποντας τα αγόρια να φοράνε αυτή τη στολή έπρεπε να γελάσω τόσο πολύ. Τους βλέπω εδώ, τους ζω. Δεν μπορούσα. Έπρεπε απλώς να γελάσω. Μου φαίνονταν σαν στρίπερ" σχολίασε πριν ξεκινήσει το αγώνισμα η Λάουρα Νάργες ξεσπώντας σε γέλια. "Όλο το άγχος μου βγήκε σε υπερένταση και γέλιο. Δεν ξέρω μπορεί να έγινα και λίγο εκνευριστική. Ξέσπασα έτσι σε μια πιο χαρούμενη εκδοχή".

Το γεγονός όμως πως έκανε zip line αλλά δεν συμμετείχε σε παλιότερα αγωνίσματα λόγω υψοφοβίας εξόργισε το φανατικό κοινό που την έβλεπε να ουρλιάζει στην κάθοδό της, ενώ μόνο σε εκείνη θα μπορούσε να συμβεί να σταματήσει στα μισά της διαδρομής.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα