Οι λόγοι που ο Τσίπρας είναι ίδιος ο Πούτιν κατά τα λεγόμενα του Ιβάν Σαββίδη

Ο Ιβάν Σαββίδης, προς έκπληξη κανενός, διαφήμισε/έγλειψε άνευ προηγουμένου τον Πρωθυπουργό (αφότου η κυβέρνηση πέρασε τροπολογία χαριζοντάς του τα χρέη από το γνωστό πρόστιμο λαθρεμπορίας, για το οποίο ο ίδιος είπε πως γνώριζε ότι υπήρχε "αντιδικία" πριν αγοράσει την εταιρία) και συμβούλεψε το λαό:

«Θα ήθελα μονάχα να πω με μια λέξη: Να κρατηθείτε από τον Τσίπρα. Είναι η προϋπόθεση επιτυχίας του μέλλοντος. Της επόμενης ημέρας. Αυτός έχει τη μικρότερη ευθύνη για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η Ελλάδα. Μικρότερη ευθύνη έχει αυτός. Εγώ θα έλεγα δεν έχει μάλιστα καμία ευθύνη.»

Μπορεί εγώ να θεωρώ τον Πούτιν έναν αντιδημοκράτη ρατσιστή και τραμπούκο, όμως ο κ. Σαββίδης που είναι φίλος του τον θεωρεί παράδειγμα προς μίμηση και τον συγκρίνει με τον Αλέξη Τσίπρα.

Στην ερώτηση αν θα ψήφιζε τον Τσίπρα, και χωρίς προφανώς να έχει παίξει κανένα ρόλο το ότι ο Τσίπρας του χάρισε 38 εκατομμύρια ευρώ, απάντησε χωρίς δισταγμό: «Αν θα ψήφιζα τον Τσίπρα; Σήμερα ναι. 100%. Όταν την Παρασκευή είδα την ομιλία του, αισθάνθηκα αυτό ακριβώς που είχα αισθανθεί το 2000 όταν άκουσα τον Βλαντιμίρ Πούτιν. Εγώ θέλω έναν τέτοιο πρόεδρο. Όταν άκουγα τον κ. Τσίπρα ήμουν έτοιμος να χειροκροτήσω...»

Μόνο μη μιλήσει κανείς για διαπλοκή παρακαλώ!

*Και σε άλλους θυμίζει ο Τσίπρας τον Πούτιν...

 

lifo

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα