H τενεκεδένια τσάντα των 250 εωρώ που κάνει πάταγο στην Μύκονο

Έχουμε δει και έχουμε δει κατα καιρούς πολλές τσάντες ιδιαίτερες ,πανάκριβες που τραβούν τα βλέματα. Αυτή τη φορά η συγκεκριμένη τσάντα ξεπερνά κάθε προηγούμενο.

Τον τελευταίο καιρό, οι τσάντες που βρίσκονται στην… επικαιρότητα έχουν πρωτότυπο ντιζάιν, συνδυάζοντας ένα πολύ μοντέρνο και φρέσκο ύφος που ταυτόχρονα θυμίζει κάτι από κλασικό και διαχρονικό. Ένα τέτοιο παράδειγμα είναι η τσάντα για τα ψώνια των νεαρών σχεδιαστών Λουκά Αγγέλου και Bάσως Ασφή.

Η Atlas Shopper όπου κι αν πωλείται κλέβει τις εντυπώσεις! Πρόκειται στην ουσία για έναν τενεκέ φύλαξης λαδιού και φέτας της εποχής των παππούδων μας που με την προσθήκη δερμάτινων λουριών μετατράπηκε σε αξεσουάρ μόδας! Στην Μύκονο θα βρείτε την Atlas Shopper στο Anapolo, ένα μαγαζί που αναβλύζει Ελλάδα, καθώς η συλλογή του περιλαμβάνει αντικείμενα κατασκευασμένα από ελληνικά χέρια που μυρίζουν Ελλάδα, Μύκονο, νησιά.

Η Atlas Shopper κοστίζει 250 ευρώ και, οπως θα δείτε στο βίντεο του Mykonos Live TV, προσελκύει την προσοχή κυρίως των ξένων πελατών οι οποίοι ενθουσιασμένοι απο την μοναδικότητά της θέλουν να την αποκτήσουν. Οχι ως μια ακόμη τσάντα αλλά ως ένα μνημείο στην ελληνική κουλτούρα των παρελθόντων δεκαετιών! Αξίζει ένα μεγάλο μπράβο στο δαιμόνιο των Ελλήνων σχεδιαστών.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα