Ο ιερέας που έκλεψε την παράσταση στα Τέμπη με τον ακροαριστερό Τσίπρα

Ένα ιδιαίτερο στιγμιότυπο που κατέγραψε η κάμερα στο περιθώριο των εγκαινίων στα Τέμπη και λίγη ώρα αφότου είχε ολοκληρωθεί ο αγιασμός. Την παράσταση έκλεψε ένας ιερέας που ζήτησε από τον πρωθυπουργό να βγάλουν μία αναμνηστική φωτογραφία.

Ο ιερέας Αθανάσιος Τσιμενίδης πλησίασε τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και απευθυνόμενος προς εκείνον του είπε: «Οι δρόμοι γεφυρώνουν αποστάσεις και επίσης γεφυρώνουν χάσματα. Να είστε καλά και να διατηρήσετε πάντα αυτό το χαμόγελο». Δεν έμεινε όμως μόνο εκεί, αλλά ζήτησε και μια φωτογραφία μαζί του. «Απλώς μια φωτογραφία να σας έχω αναμνηστικό με έναν ακροαριστερό», ανέφερε χαρακτηριστικά, προκαλώντας τα γέλια του κ. Τσίπρα.

Σήμερα ο Alpha φιλοξένησε τον ιερέα η κίνηση του οποίου τράβηξε τα φώτα της δημοσιότητας και πολλοί έσπευσαν να σχολιάσουν πως ο κ. Τσιμενίδης «τρόλαρε» τον πρωθυπουργό. Ο ίδιος αρνείται κάθε τέτοια περίπτωση καθώς όπως σχολίασε «μιλούσα για την θέση του κ. Τσίπρα στη λήψη της φωτογραφίας».

«Η ειρωνεία είναι η εξυπνάδα των ηλιθίων. Ποτέ δεν ειρωνεύτηκα κάποιον και πόσο μάλλον ένα θεσμικό πρόσωπο. Αντιθέτως αυτό που είπα ήταν αυθόρμητο και πηγαίο», και συνέχισε «είναι σαν το τραγούδι της Γαλάνη: "Σε όποιους αρέσουμε"».

Ο πάτερ Αθανάσιος είναι στρατιωτικός ιερέας με βαθμό συνταγματάρχη και υπηρετεί στο αρχηγείο της Αεροπορίας. Έχει καταγράψει ώρες πτήσεων ενώ ο Alpha δημοσίευσε και φωτογραφίες του μέσα στα πολεμικά.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα