Survivor: Νέο πάρτι στο Twitter μετά το ατύχημα #survivorGR

Το Survivor επανήλθε σε κανονικούς ρυθμούς μετά το τροχαίο των μαχητών και οι χρήστες του Twitter το γλέντησαν και με το παραπάνω.

Απογοήτευσε το φανατικό κοινό το πρώτο επεισόδιο του Survivor μετά το σοβαρό τροχαίο και τον τραυματισμό της Ειρήνης Κολιδά και του Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη.

Μετά το τροχαίο και τον τραυματισμό του Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη και της Ειρήνης Κολιδά που αποχώρησε από το Survivor, το νέο επεισόδιο εξόργισε το φανατικό κοινό. Οι περισσότεροι που συντονίστηκαν στους δέκτες τους για να δουν το νέο επεισόδιο του Survivor απογοητεύτηκαν από το αγώνισμα που επέλεξαν στην παραγωγή και έδειξαν τη δυσαρέσκειά τους στα social media.

Αρκετοί ήταν εκείνοι που σχολίασαν πως ήταν το πιο βαρετό αγώνισμα, επιστρατεύοντας το χιούμορ τους και προτείνοντας στην παραγωγή για επόμενα αγωνίσματα το τάβλι ή το πέτρα μολύβι ψαλίδι χαρτί. Αυτό που περιμένουν όλοι για να "ζωντανέψει" και πάλι το Survivor είναι το ανακάτεμα των παικτών ώστε να έρθουν και πάλι οι ισορροπίες ανάμεσα στις δύο ομάδες και τα πιο ζωντανά αγωνίσματα που κρατούσαν αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού.

Ο Τζέρι, το ποντίκι, ο νέος φίλος των Διασήμων, το φίδι, η σταθερή αξία του μάνατζερ, τα νόστιμα και πετυχημένα χωρατά του μισθοφόρου ήταν κάποια απ’ τα θέματα που σχολίασαν με τα τιτιβίσματά τους οι fans του παιχνιδιού…

Ξεκινάμε με το… guest star ποντίκι και τα «φίδια»!

 

a

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα