Ο Αρτέμης Σώρρας διέφυγε στο εξωτερικό μέσα σε βαλίτσα της Μαρί Κυριακού!

Με νέο δημοσίευμα η βρετανική εφημερίδα Daily Mail αποκαλύπτει ότι μέσα στις βαλίτσες με τα τιμαλφή της πρώην συζύγου του γνωστού επιχειρηματία βρισκόταν και ο καταζητούμενος αρχηγός της Ελλήνων Συνέλευσις

Ολα ξεκίνησαν από την ανακοίνωση του Οίκου Christie’s πρόκειται να δημοπρατήσει ανάμεσα στα άλλα και ένα κουτί που περιέχει μυστικά διαστημικής τεχνολογίας. Ε, μετά η σύνδεση με τον Αρτέμη Σώρρα και στη συνέχεια με την Μαρί Κυριακού ήταν ζήτημα χρόνου.

Εξάλλου σύμφωνα με προηγούμενο δημοσίευμα της ίδιας εφημερίδας η Μαρί Κυριακού κατά το πρόσφατο αιφνιδιαστικό ταξίδι της στο εξωτερικό, έφυγε με βαλίτσες βάρους 80 κιλών και επέστρεψε με βάρος 10 κιλών. Δεδομένης μάλιστα της κάπως ιδιόμορφης σωματοδομής του Αρτέμη Σώρρα το βάρος του υπολογίζεται γύρω στα 70 κιλά. Σύμπτωση;

Τις αποκαλύψεις της εφημερίδας έρχεται να επιβεβαιώσει και μια φωτογραφία που τραβήχτηκε από τουρίστρια έξω από τον Οίκο Christie’s όπου διακρίνεται κάποιος που μοιάζει εκπληκτικά με τον καταζητούμενο τρισεκατομυριούχο να βγάζει το κεφάλι του από μια βαλίτσα που σέρνει κάποια που μοιάζει αρκετά με την Μαρί Κυριακού.

Ωστόσο παραμένει άγνωστο αν η Μαρί Κυριακού δέχθηκε να φυγαδεύσει τον Αρτέμη Σώρρα με το ιδιωτικό αεροπλάνο του πρώην συζύγου της επειδή ο αρχηγός της «Ελλήνων Συνέλευσις» μοιάζει ιδιαίτερα με τον Μάικ τον Φασολάκη ή αν πιστεύει ότι όντως διαθέτει 3 τρισ., οπότε η συνεργασία μαζί του αποτελεί ένα είδος επένδυσης.

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)


Moufanet

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ