Το νέο διαφημιστικό σποτ της ΑΛΦΑ μας έκανε και πάλι να δακρύσουμε. Δείτε το

Για μια ακόμη φορά η  μπύρα ΑΛΦΑ μας έκανε να δακρύσουμε με το νέο διαφημιστικό της σποτ.

Πέρσι ήταν ο μπαμπάς με την κόρη και φέτος  μας συγκινεί η δυνατή σχέση του πατέρα με τον γιο.

Η πρώτη διαφήμιση με τον πατέρα και την νύφη κατάφερε να γίνει viral και έχει ήδη πάνω από 1,6 εκατομμύριο θεάσεις στο youtube ενώ η μουσική επένδυση το τραγούδι "Θες" πάνω από 5 εκατομμύρια.

Φέτος δεν υπήρχε λόγος η μπύρα ΑΛΦΑ να αλλάξει την πετυχημένη συνταγή στην επικοινωνία της απλώς να την τροποποιήσει. Με τους ίδιους συντελεστές πίσω από τις κάμερες και στην μουσική, μιλάει πάλι για σχέσεις, αλλά αυτή την φορά του γιου με τον πατέρα.

Ξεκινάει στα χρόνια του έφηβου γιου, παρουσιάζοντας έναν νέο, ο οποίος παράλληλα με τις σπουδές του βοηθάει ενεργά τον πατέρα του στη δουλειά. Ο πατέρας, πάντα παρών στη ζωή του γιού του, τον στηρίζει, εκφράζοντας σε κάθε αφορμή την αγάπη και τη φροντίδα του. Κάνοντας μία σύντομη αναδρομή σε χαρακτηριστικές στιγμές της ζωής τους, βλέπουμε το γιο συχνά να αισθάνεται άβολα από την παρουσία και τις πράξεις του πατέρα. Μέχρι που φτάνουμε στο σήμερα, όπου, ο γιος, έχοντας κατακτήσει, πλέον, τις δικές του "νίκες", αναγνωρίζει την πραγματική συνεισφορά και τη στήριξη που ο πατέρας του προσέφερε όλα αυτά τα χρόνια. Διακρίνει αυτή τη δυνατή σχέση που τον έχει καθορίσει και κάνει την κίνηση για να έρθει πιο κοντά στον άνθρωπο που συνέβαλε στη δική του ολοκλήρωση.

Σημειώνεται, τέλος, πως και φέτος την ταινία συνοδεύει η υπέροχη φωνή του Δημήτρη Μητροπάνου, τον οποίο συνοδεύει ο Στέφανος Κορκολής στο τραγούδι "Κάποιες Φορές". Πέρυσι ήταν και πάλι τραγούδι του Στέφανου Κορκολή που συνόδεψε την ταινία, το "Θες" σε ερμηνεία του Δημήτρη Μητροπάνου.

Γιατί όπως λέει και η διαφήμιση ένα βήμα αρκεί για να έρθεις κοντά στους ανθρώπους σου ...

Απολαύστε την νέα διαφήμιση της ΑΛΦΑ

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα