Δύο Σκοτσέζοι κάνουν γιόγκα με τα κιλτ και ρίχνουν το ίντερνετ!

Η γιόγκα είναι μια από τις πιο συνηθισμένες και αγαπητές μορφές σωματικής άσκησης για το γυναικείο και όχι μόνο κοινό.

Ως γνωστόν,  το είδος αυτό της γυμναστικής πραγματοποιείται κυρίως σε μεγάλες αίθουσες – ενίοτε και στη φύση- επάνω σε ατομικά στρώματα.

Οι γυναίκες χρησιμοποιούν άλλοτε αλτήρες και άλλοτε λάστιχα για να τονώσουν τους μύες, ενώ για την άνετη εκτέλεση όλης της προπόνησης απαιτείται πολύ συγκεκριμένο outfit, που δεν είναι άλλο από το κολάν και το t-shirt.

Τώρα δύο Σκωτσέζοι έρχονται να δώσουν άλλο… νόημα την έννοια της γιόγκα. Ο λόγος για δύο γοητευτικούς και σέξι άντρες, με γυμνασμένους μύες και μούσια. Ο Φίνλεϊ Γουίλσον είναι επαγγελματίας δάσκαλος της «φόρεστ» γιόγκα, δηλαδή ενός μοντέρνου κόνσεπτ γιόγκα που έχει δημιουργηθεί από την Αμερικάνα Ανα Τ. Φόρεστ και έχει να κάνει με την εκτέλεση ασκήσεων γιόγκα κατά τη διάρκεια των οποίων ο αθλούμενος πρέπει να μένει σε συγκεκριμένη στάση για μακρό διάστημα. Ο δεύτερος λέγεται Τρίσταν Κάμερον και είναι παίκτης του χόκεϊ και μοντέλο.

Οι δυο τους, επηρεασμένοι από το όνομα αυτού του είδους γιόγκα και με αφορμή το γεγονός, ότι ετυμολογικά «φόρεστ» σημαίνει «δάσος» στα αγγλικά, πήραν την απόφαση να βγουν σε δάσος στη Σκωτία και να κάνουν… γιόγκα.

Μάλιστα, αποφάσισαν να καταγράψουν τις εντυπωσιακές τους κινήσεις σε ένα βίντεο φορώντας μόνο το παραδοσιακό κιλτ.

Και το αποτέλεσμα είναι πραγματικά… απολαυστικό

topontiki

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα