Eλληνική Διαστημική Υπηρεσία ή αλλιώς #greek_nasa: Το απόλυτο τρολάρισμα

Πάρτι γινόταν στα ελληνικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης μετά την είδηση ότι το υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης ιδρύει την Eλληνική Διαστημική Υπηρεσία με σκοπό «καλύψει το μεγάλο έλλειμμα της Ελλάδας στον τομέα».

Μετά την ανακοίνωση του Νίκου Παππά για την δημιουργία Διαστημικής Υπηρεσίας στην Ελλάδα, το Twitter, όπως ήταν φυσικό «ενθουσιάστηκε» και δεν άργησε να δημιουργηθεί το #greek_nasa.

«Η Ελλάδα είναι από τις ελάχιστες ευρωπαϊκές χώρες οι οποίες δεν διαθέτουν Οργανισμό που να αξιοποιεί εμπορικά, επιστημονικά και ερευνητικά τα δικαιώματά της, ούτε την πληθώρα ερευνητικών και επιστημονικών εφαρμογών και πόρων που διαθέτει ο Ευρωπαϊκός Διαστημικός Οργανισμός (European Space Agency)», δήλωσε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωση, κάνοντας συγκρίσεις με άλλες χώρες όπως η Τουρκία, που έχει επίσης δημιουργήσει τον δικό της Οργανισμό Διαστημικής Πολιτικής.

«Πράττουμε το αυτονόητο. Γιατί είναι απλά αδιανόητο η χώρα μας να μη διαθέτει, σήμερα, διαστημική υπηρεσία», τόνισε ο Νίκος Παππάς στην ανακοίνωση.

Αυτά λοιπόν είναι κάποια από τα καλύτερα tweet που δείχνουν ότι η δημιουργία αλλά και το χιούμορ δεν λείπει από τους Έλληνες χρήστες του διαδικτύου:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα