Μελάνια Τραμπ: Να γιατί πάγωσε το χαμόγελο στα χείλη της! Βίντεο

Η στιγμή που έσβησε το χαμόγελο από τα χείλη της Μελάνια Τραμπ αποτέλεσε την πιο πολυσυζητημένη στην ορκωμοσία του νέου Αμερικανού προέδρου.

Φαίνεται όμως πως βρέθηκε τελικά ο λόγος που το χαμόγελο πάγωσε στα χείλη της Πρώτης Κυρίας Μελάνια Τραμπ όταν γύρισε προς το μέρος της ο Ντόναλντ Τραμπ. Για να καταλάβουμε τι συνέβη θα έπρεπε να έχουμε επικεντρωθεί σε ένα άλλο πρόσωπο, την Ιβάνκα Τραμπ.

Η Ιβάνκα στεκόταν στο πλευρό της Μελάνια Τραμπ και φαίνεται τελικά πως ο Ντόναλντ Τραμπ γύρισε και απευθύνθηκε στην κόρη του και όχι στην Πρώτη Κυρία! Φαίνεται να έχουν επαφή με τα μάτια αλλά και να λένει κάτι ο ένας στον άλλο.

Αν μετά από αυτό επικεντρωθούμε και πάλι στη Μελάνια Τραμπ θα παρατηρήσουμε να κοιτάζει κάπως την Ιβάνκα Τραμπ και να μουρμουρίζει κάτι μέσα από τα δόντια της.

Οι περισσότεροι χρήστες στο Twitter εκτιμούν ότι αυτός ήταν τελικά ο λόγος που πάγωσε το χαμόγελο στα χείλη της με το που γύρισε την πλάτη του ο Ντόναλντ Τραμπ. Το μόνο που μένει είναι το #InvisibleMelania να γίνει το επόμενο trending meme μετά το #SaveMelania.



Mirror

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα