Τι είναι αυτό το 48 που βλέπουμε τελευταία;

Πολύς χαμός έχει γίνει γύρω από το 48 και αρχίσαμε να ψάχνουμε τι μπορεί να σημαίνει.  Γιατί όλοι μιλάνε για αυτό το 48;

 

Το είδαμε σε στάσεις είτε περνώντας είτε περιμένοντας κάποιο μέσο μαζικής μεταφοράς, το είδαμε στο πίσω μέρος των λεωφορείων, το ακούσαμε στο ραδιόφωνο, «παίζει» και στο internet και χθες το είδα και στην τηλεόραση!

Με αφορμή οπότε αυτή την ωραία ενέργεια, η οποία ελπίζω να μας αποκαλύψει στο μέλλον τι είναι, αποφασίσαμε να δώσουμε τη δική μας ερμηνεία οπότε σας παρουσιάζουμε τη δική μας άποψη.

Σκεφτήκαμε, λοιπόν, ότι ο καθένας από εμάς έχει έναν τυχερό αριθμό. Έναν αριθμό που κάτι ιδιαίτερο σημαίνει και κάτι συμβολίζει.  Έναν μαγικό αριθμό.

Ένας τέτοιος αριθμός είναι το 48. Αυτός ο αριθμός έχει κάτι. Τουλάχιστον εμάς μας κίνησε το ενδιαφέρον, μας  ιντρίγκαρε και επειδή είμαστε στην αρχή του χρόνου, τι καλύτερο από το να κάνουμε μια αναδρομή στις 48 σημαντικότερες στιγμές του 2016.

48 στιγμές που έμειναν στο μυαλό μας αλλά και εκείνες που σημάδεψαν την χρονιά που έφυγε.

Γεγονότα που συζητήσαμε πολύ μέσα στο 2016, όπως το Brexit, η εκλογή του Τραμπ στην Αμερική και η επίσκεψη του Μπαράκ Ομπάμα στην χώρα μας.

Στιγμές  που πανηγυρίσαμε όπως με τις επιτυχίες των αθλητών μας στους Ολυμπιακούς Αγώνες  και που νιώσαμε περήφανοι  όπως με  την αλληλεγγύη και την ανθρωπιά που έδειξαν οι κάτοικοι των ελληνικών νησιών απέναντι στους πρόσφυγες .

Αλλά και στιγμές του 2016 που συγκινηθήκαμε γιατί «έφυγαν» αγαπημένοι  μας καλλιτέχνες  όπως ο Ντέιβιντ Μπόουι, ο Πρινς, ο Λέοναρντ Κοέν και ο Τζόρτζ Μάικλ.

Το 2017 είναι μπροστά μας και περιμένουμε εναγωνίως για πιο όμορφες καταστάσεις, συναρπαστικά γεγονότα και φυσικά να γνωρίσουμε τι είναι αυτό το 48.

enikos

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα