Νοικοκυρές του ISIS: Η παρωδία του BBC γίνεται viral

Σάλο έχει προκαλέσει το σατιρικό σκετς του BBC «πραγματικές νοικοκυρές της ISIS» η οποία είναι παρωδία της σατιρικής αμερικανικής σειράς σχετικά πλούσιες νοικοκυρές στη Νέα Υόρκη και το Μπέβερλι Χιλς, όπου απεικονίζονται μουσουλμάνες να τραβούν selfie φορώντας γιλέκα αυτοκτονίας.

Ένας από τους χαρακτήρες που ξεσπά σε δάκρυα επειδή ο σύζυγός της δεν σταματά να μιλά για τις 40 παρθένες του».

Παρά το γεγονός ότι το κλιπ, δημοσιεύτηκε στη σελίδα του BBC 2 του Facebook, έχει προκαλέσει πολύ μεγάλη συζήτηση, με περισσότερα από 64.000 εκ των οποίων αρκετά δίνουν τα εύσημα και κάνουν λόγο για «γενναία» πράξη κατά των πολεμιστών του Ισλαμικού Κράτους.

Στο βίντεο, ένας χαρακτήρας ακούγεται να αστειεύεται λέγοντας «είναι μόνο τρεις ημέρες μέχρι τον αποκεφαλισμό και δεν έχω καμία ιδέα για το τι  να φορέσω».

Μία άλλη λέει στην κάμερα «έχω γίνει πέντε φορές,« τότε μια βόμβα πηγαίνει πέφτει σε ένα ετοιμόρροπο κτίσμα και προσθέτει «... έξι φορές».

Ένας τηλεθεατής έγραψε στα σχόλια. «Αυτό δεν είναι αστείο. Δεν με πειράζει η σάτιρα (Απολαμβάνω αξιοπρεπές σάτιρα όπως το «Τέσσερις Λιοντάρια»), αλλά αυτό είναι μια κακή προσπάθεια. Κοροϊδεύει την πραγματική καταπίεση που υφίστανται οι γυναίκες που βρίσκονται κάτω από το ζυγό του ISIS».

Το BBC έχει μέχρι στιγμής αρνήθηκε να σχολιάσει σχετικά με το σκίτσο, το οποίο αποτελεί μέρος της παράστασης που προβλήθηκε στις 22:00 το βράδυ της Τρίτης.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα