Το εντυπωσιακό Mannequin Challenge της Πυροσβεστικής! Βίντεο

Μετά την ΕΛ.ΑΣ. και το Πυροσβεστικό Σώμα αποδέχθηκε την… πρόκληση για να ευχηθεί στις ημέρες των γιορτών.

Η ΕΛ.ΑΣ. είχε αποδεχτεί την πρόσκληση να γυρίσει το δημοφιλές σκετσάκι που κυκλοφορεί ευρέως στο ίντερνετ και παρουσίασε ένα εντυπωσιακό βίντεο πριν μερικές μέρες.

Σειρά τώρα έχει ο 1ος Πυροσβεστικός Σταθμός της Αθήνας με ένα βίντεο που επίσης αναρτήθηκε στα κοινωνικά δίκτυα.

Τα πληρώματα αναπτύχθηκαν σε επιχειρησιακά σενάρια διάσωσης, οι φάροι άναψαν και οι ένστολοι φορώντας κράνη και κρατώντας τον εξοπλισμό τους… πάγωσαν, όπως ακριβώς προστάζει η δοκιμασία «Mannequin Challenge.

Το Mannequin Challenge της ΕΛ.ΑΣ.

Με περίσσιο χιούμορ η Ελληνική Αστυνομία έφτιαξε το δικό της βίντεο με Mannequin Challenge προκειμένου να ευχηθεί «καλές γιορτές» μέσω των social media.

Το πρωί της Τετάρτης ανέβηκε στους επίσημους λογαριασμούς σε facebook και Twitter ένα βίντεο διάρκειας περίπου ενός λεπτού, στο οποίο αστυνομικοί κάνουν Mannequin Challenge!

Η ΕΛ.ΑΣ. φαίνεται πως αποδέχτηκε την πρόσκληση και αποφάσισε να συμμετάσχει στην διαδικτυακή τρέλα της εποχής. Όργανα της τάξης φαίνονται στο βίντεο να παραμένουν ακινητοποιημένοι, «παγωμένοι» για το ένα λεπτό που διαρκεί το υλικό, ενώ στην παραγωγή συμμετείχαν η ηθοποιός Τιτίκα Σαριγκούλη, τέσσερα παιδιά και αρκετοί ακόμα κομπάρσοι.

Με πολύ χιούμορ και αυτοσαρκασμό «παγώνουν» την καθημερινότητα και καταλήγουν με τον στολισμό ενός δέντρου. «Highlight» το πλάνο ενός υψηλόβαθμου αξιωματικού τυλιγμένου με χριστουγεννιάτικα λαμπιόνια, καθώς, προφανώς προσπαθεί να στολίσει με τη βοήθεια ενός μικρού παιδιού.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα