Το… ροζ μήνυμα της διαχειρίστριας που έγινε viral!

Ένα από τα πολλά δυσάρεστα που έφερε η κρίση στη ζωή μας τα τελευταία χρόνια είναι και η έλλειψη θέρμανσης στα σπίτια. Ο καθένας προσπαθεί να ζεσταθεί με όποιο τρόπο μπορεί. Έτσι, την τελευταία πενταετία οι πολυκατοικίες έχουν διαγράψει από το λεξιλόγιο τους τη λέξη «πετρέλαιο».

Βέβαια, υπάρχουν και ορισμένοι που δεν μπορούν να δεχθούν αυτή την κατάσταση και ζητούν από τους διαχειριστές τους να βάλουν στις δεξαμενές των καυστήρων πετρέλαιο που θα τους ζεστάνει.

Αυτό συνέβη και σε μία πολυκατοικία σε συνοικία της Πάτρας. Η διαχειρίστρια είχε απηυδήσει από τις ενοχλήσεις των υπόλοιπων ιδιοκτητών που την πίεζαν να βάλει πετρέλαιο.

Τα κουδούνια και τα τηλέφωνα χτυπούσαν σε καθημερινή βάση, όπως αναφέρει το patrasevents, κυρίως από γυναίκες που μένουν στο πίσω μέρος της πολυκατοικίας και που κατά συνέπεια δεν βλέπει τα διαμερίσματα τους ο ήλιος. Μάταια εκείνη προσπαθούσε να τους εξηγήσει ότι δεν μπορούσε να κάνει κάτι.

Αγανακτισμένη λοιπόν, εξέφρασε το παράπονο της μια ημέρα σε ένα φίλο της, επίσης κάτοικο της περιοχής και αρκετά… παιχνιδιάρη, και εκείνος αστειευόμενος της είπε να φέρει τις εν λόγω κυρίες σε αυτόν για να τις ζεστάνει και έτσι να λυθεί το πρόβλημα.

Τότε αμέσως η διαχειρίστρια σκέφτηκε μια ιδέα. Κρέμασε στον πίνακα ανακοινώσεων ένα χαρτί που έγραφε ότι θα πρόσφερε στις παγωμένες ιδιοκτήτριες έναν εναλλακτικό τρόπο θέρμανσης. Ο φίλος της συμφώνησε και αμέσως το σχέδιο τέθηκε σε εφαρμογή. Το επόμενο πρωί όσοι το διάβασαν έμειναν με το στόμα ανοιχτό.

Ο σάλος που δημιουργήθηκε δεν είχε προηγούμενο, αλλά έφερε και αποτέλεσμα, καθώς κανείς δεν ξαναενόχλησε τη διαχειρίστρια, όπως αναφέρει η τοπική ιστοσελίδα.

Σύμφωνα μάλιστα με τα όσα «ακούγονται» στη γειτονιά ορισμένες κυρίες δεν δίστασαν να χρησιμοποιήσουν το τηλέφωνο αναζητώντας… λίγη ζεστασιά.

Patrasevents

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα