Το viral βίντεο που δικαιώνει τις θεωρίες τηλεμεταφοράς του Πούτιν;

Μια παράξενη θεωρία περί τηλεμεταφοράς που υποστηρίζεται από τον Βλαντιμίρ Πούτιν έρχεται να επιβεβαιωθεί από ένα ανεξήγητο περιστατικό που κατέγραψαν οι κάμερες με έναν πεζό σε δρόμο στη Ρωσία.

Στα πλάνα φαίνεται ένα φορτηγό να αποφεύγει πεζό που εμφανίζεται από το πουθενά για ελάχιστα δευτερόλεπτα, με τη The Sun να θέτει το ερώτημα αν κρύβεται πίσω από το περιστατικό τηλεμεταφοράς ο Πούτιν.

 

Μέχρι σήμερα η ικανότητα τηλεμεταφοράς από το ένα μέρος στο άλλο περιοριζόταν μόνο σε ταινίας επιστημονικής φαντασίας. Αυτό όμως δεν εμπόδιζε τους λάτρεις παραφυσικών φαινομένων να βασίζονται σε βίντεο του 2012 με την ελπίδα ότι η τεχνολογία κατόρθωσε να πετύχει την τελεμεταφορά.

Το βίντεο αναρτήθηκε πρόσφατα στο κανάλι Paranormal Elite και δεν άργησε να γίνει viral, κάνοντας τον γύρο του κόσμου. Στα πλάνα φαίνεται ένας άνθρωπος να έχει μεταφερθεί στη μέση ενός αυτοκινητόδρομου και να βρίσκεται στην πορεία ενός επερχόμενου φορτηγού.

Ορισμένοι πιστεύουν ότι πρόκειται για 100% παράδειγμα τηλεμεταφοράς, ενώ άλλοι θεωρούν πως το πρόσωπο που εμφανίζεται ξαφνικά στον δρόμο είναι στην πραγματικότητα "φάντασμα". "Ένα πραγματικά συγκλονιστικό βίντεο. Η κίνηση του φορτηγού και η εμφάνιση της γυναίκας μας δείνει μια αίσθηση πως αυτό το βίντεο είναι 100% αληθινό", σχολίασε κάποιος, δηλώνοντας πεπεισμένος πως αποτελεί απόδειξη της τηλεμεταφοράς. "Ήταν στη μέση του δρόμου πολύ πριν την προσεγγίσει το φορτηγό".

Παρά τις θεωρίες, η αλήθεια φαίνεται πως είναι το πρόσωπο να έτρεξε στον δρόμο πριν ο οδηγός να αναγκαστεί να κάνει ελιγμό και να αποφευχθεί ένα θανατηφόρο δυστύχημα.

 

newist

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα