Γαλιφιανάκης στη Χίλαρι: Κυρία Κλίντον, τι θα γίνει αν μείνετε έγκυος;

Έτοιμη για όλα, προκειμένου να γοητεύσει τους νέους ψηφοφόρους, η υποψήφια των Δημοκρατικών για τον Λευκό Οίκο, Χίλαρι Κλίντον εμφανίστηκε σήμερα στη νεανική, διαδικτυακή εκπομπή του Ζακ Γαλιφιανάκη για να απαντήσει στο... καίριο ερώτημα: "Κυρία Κλίντον, τι θα γίνει αν μείνετε έγκυος;".

Αν και εμφανώς αιφνιδιασμένη, η Χίλαρι Κλίντον συμμετείχε στο παιχνίδι των "εξωφρενικών" ερωτήσεων που θέτει ο ηθοποιός-παρουσιαστής. Αντί άλλης απάντησης, του πρότεινε να του στείλει μερικά "φυλλάδια" που εξηγούν τον αναπαραγωγικό κύκλο της γυναίκας.

Ο Γαλιφιανάκης παρουσιάζει την εκπομπή "Between Two Ferns" (σ.σ. "Ανάμεσα σε δύο φτερες"), ένα χιουμοριστικό talk-show, στο οποίο οι καλεσμένοι του "ανακρίνονται" καθισμένοι ανάμεσα σε δυο γλάστρες με φυτά. Οι ερωτήσεις είναι σκόπιμα παράλογες, σεξιστικές ή διατυπωμένες έτσι που να φέρνουν σε δύσκολη θέση τον συνεντευξιαζόμενο.

"Όταν ήσασταν γραμματέας, πόσες λέξεις το λεπτό δακτυλογραφούσατε; Και πώς πίνει τον καφέ του ο πρόεδρος Ομπάμα;" συνέχισε, παίζοντας με τη λέξη secretary που σημαίνει γραμματέας, αλλά και υπουργός.

Σε πολλά σημεία η Κλίντον απέφυγε να του απαντήσει, λέγοντας μάλιστα κατά τη διάρκεια της εκπομπής ότι "μετανιώνει πικρά" που πήγε εκεί. Σε άλλες στιγμές κράτησε κλειστό το στόμα, σαν να μην ήξερε τι να πει, μολονότι "έπαιζε" σε ένα σενάριο που προφανώς είχε προσυμφωνηθεί. Κάτι τέτοιο έγινε όταν ο Γαλιφιανάκης έκανε τη διαπίστωση ότι "εκτός του γεγονότος ότι θα είναι η πρώτη γυναίκα Πρόεδρος, για τη νεότερη γενιά θα είναι η πρώτη λευκή Πρόεδρος".

"Όταν διαπιστώνετε πόσο καλά πάνε τα πράγματα για τον Ντόναλντ Τραμπ, δεν διερωτάστε αν θα έπρεπε να γίνετε λίγο πιο ρατσίστρια;" συνέχισε ο παρουσιαστής.

Όταν την ρώτησε αν θα φύγει στον Καναδά εάν εκλεγεί ο Τραμπ, η Κλίντον απάντησε: "Θα έμενα στις ΗΠΑ και θα προσπαθούσα να τον εμποδίσω να καταστρέψει τη χώρα".

Στο κλείσιμο της συνέντευξης, ο Γαλιφιανάκης δεν δίστασε να αναφερθεί εμμέσως στο σκάνδαλο των e-mails που κλόνισε την προεκλογική εκστρατεία της Κλίντον.

"Να είμαστε σε επαφή. Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να επικοινωνήσω μαζί σας; Με email;" την ρώτησε, χωρίς να πάρει απάντηση.

Ο Ζακ Γαλιφιανάκης παλαιότερα είχε πάρει συνέντευξη και από τον Πρόεδρο Ομπάμα. "Πώς αισθάνεστε που είστε ο τελευταίος μαύρος Πρόεδρος των ΗΠΑ;" τον είχε ρωτήσει, για να πάρει την "πληρωμένη" απάντηση: "Πώς αισθάνεσαι που παίρνεις συνέντευξη από Πρόεδρο για τελευταία φορά;".

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα