Μία πρόταση γάμου που θα σας συγκινήσει. Πολύ ...

Σε αυτό το βίντεο θα δείτε την στιγμή που έξι άνδρες μπαίνουν σε ένα εστιατόριο και αρχίζουν να τραγουδούν, αφήνοντας άναυδους τους πελάτες. Ωστόσο, η κίνηση τους έκρυβε μια μική έκπληξη, που θα σας κάνει να βάλετε τα κλάματα.

Οι άνδρες προσέγγισαν μια εργαζόμενη του εστιατορίου, η οποία εκείνη την στιγμή καθάριζε ένα ψυγείο. Ξαφνικά, γυρνά το πρόσωπο της και αντιλαμβάνεται ότι έχουν συγκεντρωθεί γύρω της, τραγουδώντας ακαπέλα το το τραγούδι «Come Away With Me» της Norah Jones. Μετά από λίγα δευτερόλεπτα, όμως, διαχωρίζονται και εμφανίζεται από το πουθενά ο Salvatore, ο οποίος πέφτει γονατιστός μπροστά στην Caterina.

Όπως αντιληφθήκατε, ο  Salvatore ήθελε να κάνει μια ρομαντική πρόταση στην Caterina. Δεν πρόκειται, όμως, για μια συνηθισμένη πρόταση γάμου, καθώς αντί για δαχτυλίδι, ο Salvatore προσφέρει στην Caterina ένα κλειδί, ζητώντας της να συζήσουν. Να σημειώσουμε ότι ο Salvatore και η Caterina πάσχουν από σύνδρομο Down και το βίντεο αφορά στην προώθηση των δικαιωμάτων των ατόμων με την συγκεκριμένη γενετική διαταραχή. Το μήνυμα είναι ξεκάθαρο: Πρέπει να υποστηρίξουμε τα άτομα με σύνδρομο Down, ώστε κάποια στιγμή να μπορούν να ζήσουν αυτόνομα, όπως το ζευγάρι που βλέπετε.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα