Η συγκινητική ιστορία πίσω από τη φωτογραφία γάμου που έγινε viral

Αυτή η φωτογραφία γάμου έχει γίνει πολύ γρήγορα viral απ' όταν η φωτογράφος Ashley Frantz τη δημοσίευσε στη σελίδα της στο Facebook. Εξηγεί ότι η γυναίκα στο νυφικό είναι η υπέροχη φίλη της Αμάντα. Στα δεξιά της φωτογραφίας είναι μια διαφανής εικόνα της κόρης της, Azalee, στην αγκαλιά της. Η Azalee είναι διαφανής γιατί πέθανε το 2013, μετά από μάχη με τον καρκίνο. Δεν ήταν καν σε θέση να γνωρίσει τον Chip, τον άνθρωπο που εκείνη την ημέρα έγινε ο νέος σύζυγος της μητέρας της Amanda. Ήταν μόλις έξι ετών όταν έφυγε από τη ζωή.

Η Amanda ήταν πολύ πληγωμένη επειδή το κοριτσάκι της δεν θα ήταν εκεί για αυτή την ειδική περίσταση σύμφωνα με τη φωτογράφο.

Έτσι η Ashley έκανε κάτι απίστευτο. Κατάφερε να ενσωματώσει μια φωτογραφία της μικρής Azalee σε μερικές από τις φωτογραφίες του γάμου της μαμάς της. Η φωτογράφος έγραψε επίσης ότι το ζευγάρι απελευθέρωσε πεταλούδες κατά τη διάρκεια της τελετής στη μνήμη της μικρής Azalee, και δάκρυσαν όλοι. Είπε μάλιστα : «Όπως οι πεταλούδες πέταξαν επάνω και έφυγαν μακριά, μια όμορφη μικρή αποφάσισε ότι ήθελε να μείνει για λίγο εδώ. Προσγειώθηκε ακριβώς πάνω στην Amanda (πιο κοντά στην καρδιά της) και έμεινε για λίγο και μια συγκινητική κραυγή βγήκε από τη νύφη και το γαμπρό. Γνωρίζουμε όλοι ότι ήταν η Azalee, ένας μικρός ψίθυρος από αυτήν».

Η νύφη έβαλε την φωτογραφία ως εικόνα προφίλ της στο Facebook και έγραψε: «Οι λέξεις δεν μπορούν να εκφράσουν πόσο χαρούμενη είμαι με την φωτογραφία της Frantz. Αυτή η όμορφη ψυχή ήταν σε θέση να συλλάβει μια απολύτως ανεκτίμητη στιγμή για την ημέρα του γάμου μου με το γλυκό κορίτσι μου που έφυγε δυο χρόνια πριν... Βρήκε έναν τρόπο να την συμπεριλάβει στο γάμο μου και το έκανε τόσο καλά. Ο Θεός να έχει καλά την ταλαντούχα Ashley».

δείτε το βίντεο

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα