Χριστούγεννα 2015: 37 ημέρες έμειναν με τον Σάκη στην φωταγώγηση της Αθήνας

Και την ώρα που στον κόσμο μας επικρατεί ο απόλυτος τρόμος και στο Παρίσι οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές, οι μέρες περνούν και η αντίστροφη μέτρηση για την ημέρα των Χριστουγέννων συνεχίζεται.
Η ζωή συνεχίζεται ... Καλώς ή κακώς, η ζωή δεν ξέρει να σταματά ούτε στα μεγαλύτερα δράματα.
Έτσι και η Αθήνα αύριο Πέμπτη 19 Νοεμβρίου μπαίνει σε εορταστικό κλίμα, μήπως και κάτι αλλάξει.
Μήπως αλλάξει η διάθεση μας. Μήπως τονωθεί η αγορά. Μήπως ξορκίσουμε το κακό ...
Σε εορταστικό κλίμα μπαίνει από την Πέμπτη το απόγευμα η πρωτεύουσα, με τον Δήμαρχο Αθηναίων Γιώργο Καμίνη να δίνει στις 19:00 στην πλατεία Συντάγματος το σύνθημα για την επίσημη φωταγώγηση της πόλης εν όψει των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Με Σάκη Ρουβά γιορτάζει τα Χριστούγεννα η Αθήνα

Από νωρίς το απόγευμα  της Πέμπτης μουσικές θα πλημμυρίζουν την Αθήνα, καθώς δύο τμήματα της Φιλαρμονικής Ορχήστρας Πνευστών του δήμου Αθηναίων θα ξεκινήσουν, ταυτοχρόνως, από την πλατεία Εθνικής Αντίστασης και τον σταθμό του Μετρό στο Μοναστηράκι, για να συναντηθούν στην πλατεία Συντάγματος και να υποδεχθούν τον κόσμο δημιουργώντας εορταστική ατμόσφαιρα.

Στις 19:00  η Big Band του δήμου Αθηναίων μαζί με τον Σάκη Ρουβά, σε μια ειδική εμφάνιση και με ρεπερτόριο που θα αφιερωθεί στο Παρίσι, θα συνοδεύσουν με τις χριστουγεννιάτικες μελωδίες τους την επίσημη φωταγώγηση της πόλης και του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στην πλατεία Συντάγματος.

Στην εκδήλωση θα συμμετάσχει η παιδική χορωδία του Λεοντείου Λυκείου Νέας Σμύρνης. Μια ώρα αργότερα, τη σκυτάλη θα πάρουν djs, οι οποίοι θα κρατήσουν τον εορταστικό παλμό στην πόλη έως αργά το βράδυ.

Αύριο λοιπόν με τον Σάκη θα τραγουδίσουμε για την Γαλλία και για τα Χριστούγεννα που έρχονται

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα