Ένα πείραμα που πρέπει να δουν όλοι οι γονείς για να σώσουν τα παιδιά τους

Αυτό το πείραμα πρέπει να το δουν όλοι οι γονείς, καθώς τους αφορά όλους. Στο επίκεντρο βρίσκεται η υγεία των μωρών, τα οποία όπως φαίνεται στο βίντεο, κινδυνεύουν μέσα στο ίδιο το σπίτι που μένουν. Πρόκειται για ένα κοινωνικό πείραμα, το οποίο διεξήχθη προκειμένου να αποδείξει το πόσο ελκύουν τα μωρά παιδιά τα απορρυπαντικά, οι χλωρίνες και ότι άλλο μπορεί να έχει κανείς στο σπίτι και τα οποία μπορούν να αποβούν επικίνδυνα για την υγεία τους.

Το πείραμα δείχνει ότι τα μωρά αλλά και τα πολύ μικρά παιδιά ελκύονται από τις πολύχρωμες συσκευασίες απορρυπαντικών περισσότερο από ότι τα ελκύουν τα παιχνίδια τους.

Το πείραμα διαθέτει κρυφές κάμερες, αισθητήρες παρακολούθησης αλλά και μετρητές καρδιακών παλμών τα οποία μετρούν τις αντιδράσεις των παιδιών όταν καλούνται να επιλέξουν μεταξύ ενός παιχνιδιού και ενός απορρυπαντικού.

Όπως μεταδίδει η Mirror, το 50% των παιδιών επέλεξε το απορρυπαντικό, το 64% επέλεξε με βάση το χρώμα, ενώ το 82% επέλεξε την συσκευασία με τη χλωρίνη.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα η ολλανδική κυβέρνηση καταγράφει κάθε χρόνο 7.500 ατυχήματα με μωρά παιδιά και χημικές ουσίες. Στο μήνυμα της αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Μην δίνετε στα παιδιά την επιλογή».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ Viral

Νικόλ Κ.
Σχολιάστε το άρθρο: