Η εξαφάνιση του Πούτιν γίνεται viral και προκαλεί την φαντασία στο Twitter

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν, απουσίασε δέκα ολόκληρες ημέρες από την δημόσια σκηνή και φυσικά οι χρήστες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δίνουν τις δικές τους εκδοχές για την εξαφάνιση αυτή, όπως πάντα με  ανεξάντλητη φαντασία και περίσσευμα ευρηματικότητας,
Τα σενάρια που φιλοξενήθηκαν στον διεθνή τύπο ήταν πολλά: Είναι άρρωστος και παραμένει σε κατ' οίκον νοσηλεία, πήγε στην Ελβετία να συμπαρασταθεί στην νεαρή ερωμένη του, που έφερε στον κόσμο το τρίτο τους παιδί, ακόμα και σενάρια για εσωτερικό πραξικόπημα στο Κρεμλίνο.

Ο ίδιος εχθές Δευτέρα, έβαλε τέλος στα πολλά σενάρια λέγοντας καθώς εμφανίστηκε στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Αγία Πετρούπολη, σε επίσημη συνάντηση με τον Κιργίζιο ομόλογό του, Αλμάζμπεκ Αταμπάγιεφ.
Οι χρήστες στο διαδίκτυο, τις προηγούμενες ημέρες  έδωσαν τις δικές τους, πρωτότυπες εκδοχές για την απουσία Πούτιν...

Ο Ρώσος πρόεδρος,  απέδρασε από την Μόσχα κάνοντας ιππασία επάνω στην πλάτη της νυφίτσας, που και εκείνη την κουβαλούσε ένας τρυποκάρυδος σε πάρκο του Λονδίνου ή απλά πέθανε και τους το κρύβουν ενώ, κατά άλλους, έφτιαξε βαλίτσες και αναζήτησε λίγη ξεκούραση σε πιο θερμά κλίματα...

Κάποιος μάλιστα έβαλε την φωτογραφία του Πούτιν σε κουτιά γάλα με την ένδειξη: «Αναζητείται, όποιος γνωρίζει κάτι ας ειδοποιήσει το Κρεμλίνο»!

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα