Βρέθηκε νεκρός ο Βαγγέλης μας! Πάει το παιδί μας. Συγκλονιστικά μηνύματα

Η είδηση για το πτώμα στα Ιωάννινα μας πάγωσε όλους. Λίγη ώρα μετά έγινε και η τραγική επιβεβαίωση από τον θείο του Βαγγέλη τον κ. Γιώργο Βιδιαδάκη, ο οποίος είπε ότι ο ανιψιός του δεν ζει πια, ο κόσμος ξέσπασε

«Βρέθηκε ο Βαγγέλης μας, βρέθηκε νεκρός, πάει το παιδί μας», μας αποκάλυψε μέσα σε λυγμούς ο κ. Γιώργος Βιδιαδάκης.

Οι άνθρωποι αυτοί που δεν γνώριζαν τον 20χρονο Βαγγέλη, αλλά ήταν σαν να επρόκειτο για το δικό τους παιδί όλο αυτό το χρονικό διάστημα προσπαθούσαν με το δικό τους τρόπο να ρωτούν, να μαθαίνουν, να στηρίζουν μέσα από τα μηνύματα που έστελναν σε σελίδες κοινωνικής δικτύωσης την οικογένεια του νεαρού φοιτητή.

Συγκλονίζουν τα μηνύματα φίλων, αλλά και των ανθρώπων που ούτε καν γνώρισαν τον 20χρονο Βαγγέλη Γιακουμάκη στα social media.

Η είδηση ότι βρέθηκε νεκρός ο φοιτητής της Γαλακτομικής Σχολής Ιωαννίνων “πάγωσε” όλη την Ελλάδα.

Νέοι και νέες που συμμετείχαν στις έρευνες και τις κινητοποιήσεις για τον εντοπισμό του 20χρονου ή απλά παρακολουθούσαν εδώ και 40 ημέρες το θρίλερ των ερευνών, εκφράζουν τη βαθιά οδύνη τους για τον χαμό του παλικαριού και τη συμπαράστασή τους στην οικογένεια.

Και στέλνουν τα δικά τους μηνύματα μέσω του Facebook, ζητώντας να τιμωρηθούν όσοι ευθύνονται γι' αυτή την τραγωδία.

Σε αγαπήσαμε χωρίς να σε ξέρουμε

«Σήμερα δεν θρηνεί μόνο η οικογένεια του Βαγγέλη αλλά όλη η Ελλάδα. Μπορεί πολλοί από εμάς να μην γνωρίσαμε αυτό το παιδί αλλά η υπόθεση της εξαφάνισης του ,μπήκε στα σπίτια όλων μας. Όταν στέλνεις το παιδί σου να σπουδάσει , κάνεις όνειρα για το μέλλον του και ποτέ δεν φαντάζεσαι τέτοια δραματική κατάληξη. Καλό σου ταξίδι Βαγγέλη και τα θερμά μου συλληπητήρια στην οικογένεια !Ποτέ γονιός να μην νιώσει αυτόν τον πόνο που αυτοί οι γονείς νιώθουν. Ο Θεός να αναπαύσει την ψυχούλα του και πιστεύω ότι θα υπάρξει Θεία Δίκη για ότι πραγματικά έγινε.....»

«Ευλογημενο μου παιδακι καλο παραδεισο...Ο Μεγαλοδυναμος,η Παναγια και ολοι οι Αγιοι ας αναπαυσουν την πονεμενη σου ψυχουλα!!!Αμην...»

«Καλό ταξιδι φιλε μου τωρα πια θα μας βλεπεις απο ψιλά και σου ορκίζομαι πως η ψυχή σου θα βρει γαλινη…Δεν σε ηξερα κανείς μας δεν σε ήξερε ομως ολοι ανησυχούσαν για εσενα…Καλο ταξιδι αδερφε …»

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα