Στα viral της Κυριακής μία ασυνήθιστη φωτογραφία

Καλημέρα, καλημέρα και καλή Κυριακή! Έρχεται η μεγάλη εβδομάδα των εκλογών και σίγουρα οι αποκαλύψεις θα είναι πολλές! Μέχρι και για τον νεκρό της Αμφίπολης θα έχουμε εξελίξεις και αποκαλύψεις ... όλως τυχαίως!

Αλλά ας μην ασχοληθούμε και εδώ πάλι με τα πολιτικά γιατί τα πράγματα έχουν σοβαρέψει επικίνδυνα και η κινδυνολογία χτυπάει κόκκινο.

Θα ασχοληθούμε με μία φωτογραφία που έγινε viral αλλά το θέμα, ειδικά εδώ στην Ελλάδα, φαίνεται να έχει ακόμα μεγάαααααλο δρόμο. Η σχέση των ομοφυλόφιλων ζευγαριών, η επισημοποίηση της και πολύ περισσότερο η απόκτηση παιδιών μέσα από αυτήν την σχέση είναι ένα θέμα που απασχολεί όλες τις σύγχρονες κοινωνίες που παρουσιάζουν μεγάλη αντίσταση στην αλλαγή.

Η εικόνα, αυτή που βλέπετε, δείχνει την Μεγκ με την σύζυγό της Μπέκα να φορούν από ένα λευκό t-shirt μέσω των οποίων μοιράστηκαν το ευχάριστο γεγονός. «Είμαι έγκυος», «Δεν είμαι ο πατέρας».

Το περασμένο Σαββατοκύριακο η Μεγκ Οουεν δημοσίευσε στο Reddit την παρακάτω εικόνα γράφοντας: «Μια καθόλου παραδοσιακή ανακοίνωση για τον ερχομό ενός μωρό από μια καθόλου παραδοσιακή οικογένεια», έγραφε στη λεζάντα.
Η σύλληψη, έγινε μέσω τράπεζας σπέρματος, τον περασμένο Ιούλιο. Οπως εξηγεί η Μεγκ οι οικογένειες των δύο κοριτσιών και οι φίλοι τους είναι ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι για τον ερχομό του μωρού.
Οι αντιδράσεις στα social media; Πολλές και ποικίλες.

«Κάποια μηνύματα και σχόλια ήταν πραγματικά υπέροχα. Ενώ η εικόνα είναι χιουμοριστική, όλοι καταλαβαίνουν ότι  η αγάπη ξεχειλίζει. Ελπίζω οι άνθρωποι να καταλαβαίνουν ότι είναι φυσιολογικό και όμορφο».

Οι προβληματισμοί σίγουρα πολλοί και οι αντιδράσεις - όχι φυσικά οι ακραίες - είναι φυσιολογικές.

Αλλά μήπως πρέπει να σταθούμε στο χαρμόσυνο γεγονός; Στο γεγονός ότι ένα παιδί θα έρθει στον κόσμο από επιλογή πολύ συνειδητή και σίγουρα θα ανατραφεί σε ένα περιβάλλον με πολύ αγάπη;

Οι προβληματισμοί δικοί σας από μία φωτογραφία που έγινε viral ... Γιατί καμιά φορά και τα viral θέματα, μπορούν να μας  προβληματίσουν και γιατί όχι να μας παραδειγματίσουν!

Καλημέρα, καλή Κυριακή και αισιοδοξείτε ... Τα καλύτερα, είμαι σίγουρη, ότι είναι μπροστά μας!

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα