Ένα αντικείμενο στην κουζίνα που διώχνει τα καμένα λίπη σε 30 Δευτερόλεπτα

Ένα αντικείμενο στην κουζίνα που διώχνει τα καμένα λίπη σε 30 Δευτερόλεπτα

Καμένα λίπη, λεκέδες στα πιάτα και τα μαγειρικά σκεύη που δεν φεύγουν εύκολα, στίγματα από φαγητά και άλλες βρωμιές μπορούν να καθαριστούν στο άψε σβήσε χρησιμοποιώντας τα κατάλληλα εργαλεία.

Ακολουθήστε τα βήματα που θα δείτε παρακάτω για να καθαρίσετε κάθε μαγειρικό μεταλλικό σκεύος αλλά και σχάρες ή γκριλ. To συγκεκριμένο tip καθαρισμού σε συνδυασμό με το μεταλλικό σύρμα  με λαβή θα κάνει τα σκεύη σας να λάμψουν σαν καινούρια!

 Ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα τα καμένα λίπη θα γίνουν παρελθόν και δεν θα σας απασχολήσουν ποτέ ξανά.


Θα χρειαστείτε: Λευκό ξίδι, μαγειρική σόδα, νερό και ένα μεταλλικό σύρμα  με λαβή.


Βήμα 1ο: Βάλτε στο σκεύος που θέλετε να καθαρίσετε νερό μέχρι να καλυφθεί ο πάτος του σκεύους. Μην βάλετε πολύ νερό γιατί για να πετύχει το συγκεκριμένο tip καθαριότητας πρέπει το νερό να καλύπτει ίσα ίσα το κάτω μέρος του σκεύους σας.

Βήμα 2ο: Προσθέστε 1 φλ. ξίδι ή και παραπάνω αν το σκεύος σας έχει καεί αρκετά.

Βήμα 3ο: Βάλτε το σκεύος στο μάτι της κουζίνας ή στον φούρνο και αφήστε το να βράσει.


Βήμα 4ο: Μόλις βράσει το μείγμα, βγάλτε το σκεύος από τη φωτιά και προσθέστε 2-3 κ.σ. μαγειρική σόδα. Αφήστε τη σόδα να δράσει για λίγα λεπτά πριν ξεκινήσετε το τρίψιμο.

Βήμα 5ο: Πάρτε ένα ανοξείδωτο μεταλλικό σύρμα με λαβή και τρίψτε το σκεύος για 30 δευτερόλεπτα! Τόσος χρόνος είναι αρκετός για να φύγουν όλα τα λίπη, τα καμένα υπολλείματα και οι βρωμιές από το σκεύος σας.

Έξτρα tip: Αν δείτε ότι ο λεκές επιμένει τότε απλά προσθέστε λίγη μαγειρική σόδα ακόμα και τρίψτε για άλλα 30 δευτερόλεπτα!

Βήμα 6ο: Ξεπλύνετε με νερό και αφήστε το σκεύος σας να στεγνώσει.


Το ανοξείδωτο μεταλλικό σύρμα  διαθέτει μια πρακτική, εργονομική λαβή που προστατεύει τα χέρια σας κατά το πλύσιμο των σκευών. Έτσι, όση ώρα πλένετε τα σκεύη ή τα πιάτα σας τα χέρια σας δεν έρχονται σε επαφή με τα λίπη και παραμένουν καθαρά και απαλά.


Το μεταλλικό σύρμα με λαβή είναι έξτρα ανθεκτικό και ιδανικό για πολύ δύσκολες βρωμιές. Καθαρίζει τέλεια καμένα λίπη και βρωμιά από σχάρες, ταψιά και άλλα μεταλλικά σκεύη στον μισό χρόνο.

Χρησιμοποιήστε το μεταλλικό σύρμα με λαβή για κάθε μεταλλική επιφάνεια στο σπίτι σας. Καθαρίστε το εσωτερικό του ψυγείου αλλά και τις ανοξείδωτες επιφάνειες της κουζίνας. Μπορείτε επίσης να καθαρίσετε τα κάγκελα στο μπαλκόνι σας, τα πλακάκια που έχουν λερωθεί από τις γλάστρες αλλά και το μπάρμπεκιου χρησιμοποιώντας ένα μεταλλικό σύρμα με λαβή και απορρυπαντικό.


Με το συγκεκριμένο μεταλλικό σφουγγαράκι όλες οι μεταλλικές επιφάνειες καθαρίζουν σε ελάχιστο χρόνο χάρη στην ειδική του σύνθεση και εύκολη χρήση! Δοκιμάστε το!

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα