Το κόλπο με τις φλούδες του λεμονιού! Κάντε το και εσείς

Το κόλπο με τις φλούδες του λεμονιού!  Κάντε το και εσείς

Πως μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε ολόκληρο το λεμόνι χωρίς να πετάξουμε τίποτα; Απλά: Τοποθετήστε το λεμόνι στην κατάψυξη. Όταν το λεμόνι παγώσει , πάρτε τον τρίφτη σας, και τρίψτε ολόκληρο το λεμόνι (δεν χρειάζεται να το ξεφλουδίσετε (όπως τρίβουμε το λεμόνι στα γλυκά) και ρίξτε το πάνω σε όλα όλα σας τα φαγητά. Τοποθετήστε το μέσα στο ουίσκι σας, το κρασί σας, την σαλάτα, τα γλυκά, τον καφέ τα φαγητά, στο παγωτό γενικά παντού! Το λεμόνι θα δώσει σε όλα μια ανέλπιστα καλή γεύση. Ποιο είναι το κύριο πλεονέκτημα της χρήσης ολόκληρου του λεμονιού (εκτός του ότι πετάτε λιγότερα σκουπίδια κι ότι βελτιώνει την γεύση σε όλα σας τα ροφήματα και φαγητά):

Οι φλούδες λεμονιού περιέχουν 5 έως 10 φορές περισσότερες βιταμίνες από ότι ο χυμός του λεμονιού και δυστυχώς εμείς αυτό το τμήμα το πετάμε.
Οι φλούδες του λεμονιού έχουν την δυνατότητα να ανανεώνουν τα κύτταρα του σώματος μας με το να εκτοπίζουν τα τοξικά στοιχεία που εισέρχονται στον οργανισμό μας από τις τροφές και το περιβάλλον.
Το κίτρο που περιέχει είναι ένα μαγικό συστατικό καθώς σκοτώνει τα καρκινικά κύτταρα! Σημειώστε πως πολλοί επαγγελματίες σε εστιατόρια και χώρους μαζικής εστίασης καταναλώνουν ολόκληρο το λεμόνι δίχως να πετούν τίποτε…

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα