Προσθέστε το στη σόδα και ρίξτε το στην τουαλέτα! Το καλύτερο λευκαντικό για να εξαφανίσετε άλατα και βρωμιά

Προσθέστε το στη σόδα και ρίξτε το στην τουαλέτα! Το καλύτερο λευκαντικό για να εξαφανίσετε άλατα και βρωμιά

Τα άλατα στο μπάνιο είναι ένα συνηθισμένο πρόβλημα. Εμφανίζεται συχνότερα στην τουαλέτα και είναι δύσκολο να αφαιρεθεί εάν η τουαλέτα δεν καθαρίζεται τακτικά. Ωστόσο, δεν είναι αδύνατο. Χάρη σε ένα σπιτικό μείγμα, η τουαλέτα θα γίνει και πάλι χιονισμένη.

Οι δυσάρεστες κίτρινες εναποθέσεις στην τουαλέτα προκαλούνται από το σκληρό νερό. Περιέχει πάρα πολλά άλατα μαγνησίου, ασβεστίου, μαγγανίου και σιδήρου. Αυτά καθιζάνουν από το νερό και κατακάθονται στη λεκάνη της τουαλέτας. Αν δεν καθαρίζετε τακτικά την τουαλέτα σας, οι λεκέδες όχι μόνο μεγαλώνουν, αλλά και απομακρύνονται όλο και πιο δύσκολα. Ένα μείγμα τριών συστατικών που λειτουργεί ως λευκαντικό έρχεται να σας σώσει.

Πώς να αφαιρέσετε τα παχιά άλατα στην τουαλέτα; Τραβήξτε για τα προϊόντα κουζίνας

Για να αποτρέψετε τα άλατα, πρέπει να θυμάστε να καθαρίζετε τακτικά. Θα πρέπει να καθαρίζετε την τουαλέτα τουλάχιστον δύο φορές την εβδομάδα, καθώς και το ντους και το νιπτήρα. Σε περίπτωση που τη χρησιμοποιούν καθημερινά πολλά άτομα, αξίζει να αφιερώνετε λίγο χρόνο κάθε βράδυ για να τρίβετε την τουαλέτα. Αυτό θα διασφαλίσει ότι δεν θα εμφανιστούν άλατα στο μπάνιο.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο ourlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα