Η δίαιτα μιας 48χρονης γυναίκας με την οποία έχασε 10 κιλά -«Τώρα είμαι πιο καλά από όταν ήμουν στα είκοσί μου»

Η δίαιτα μιας 48χρονης γυναίκας με την οποία έχασε 10 κιλά -«Τώρα είμαι πιο καλά από όταν ήμουν στα είκοσί μου»

«Το άγχος της καριέρας και εμμηνόπαυση οδήγησε στην αύξηση του βάρους, αλλά η ολιστική αναθεώρηση της διατροφής», άλλαξε τα πάντα περιγράφει η ίδια.

Με άρθρο της στη βρετανική Telegraph η 48χρονη Justine Masters δούλευε ως στιλίτρια διασημοτήτων, και ενώ ακούγεται γοητευτικό, ήταν ακριβώς το αντίθετο: ξεκινούσε πολύ νωρίς το πρωί τη δουλειά της και τελείωνε αργά το βράδυ.

Επειδή η δουλειά ήταν τόσο αγχωτική, το αλκόολ τη βοηθούσε για να ανακουφιστεί από το άγχος στο τέλος της ημέρας. «Αντιμετώπιζα επίσης το πένθος της απώλειας της μητέρας μου και του χωρισμού με τον σύντροφό μου, οπότε τα επίπεδα άγχους μου ήταν στα ύψη. Ήμουν 48 ετών και ήξερα ότι δεν μπορούσα να ζήσω έτσι για πολύ ακόμα», περιγράφει η ίδια.

«Μια μέρα δούλευα σε ένα πλατό με ένα μοντέλο που είχε δερματικό πρόβλημα. Έχοντας υπάρξει μακιγιέρ στο παρελθόν, της έδωσα κάποιες συμβουλές για ένα προϊόν που θα έπρεπε να χρησιμοποιήσει. Επέστρεψε σε μένα λίγες μέρες αργότερα και μου είπε: "Είσαι τόσο ενημερωμένη για το δέρμα, θα έπρεπε να το κάνεις αυτό συνέχεια". Ετσι αποφάσισα να επανεκπαιδευτώ ως facialist.

Είχα πολλές αμφιβολίες ανασφάλειες ότι, ως κάποια μεγαλύτερης ηλικίας, οι άνθρωποι δεν θα ήθελαν να έρθουν σε μένα. Συχνά νιώθω ότι η κοινωνία βλέπει τους ανθρώπους που πλησιάζουν τα 50 ως ξεπερασμένους. Αλλά όταν άρχισα να περιποιούμαι ανθρώπους, συνειδητοποίησα ότι η ηλικία μου ήταν ένα τεράστιο πλεονέκτημα: όχι μόνο με πήραν στα σοβαρά, αλλά εκτίμησαν την εμπειρία μου».

διαβάστε αναλυτικά στο ourlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα