Έτσι θα καθαρίσετε εύκολα τους βρώμικους τοίχους της βεράντας σας

Έτσι θα καθαρίσετε εύκολα τους βρώμικους τοίχους της βεράντας σας

Αν έχετε βαρεθεί να βλέπετε τους βρώμικους τοίχους της βεράντας σας τότε μάλλον έχει έρθει η ώρα να αναλάβετε δράση. Δείτε πώς μπορείτε με δύο απλά αλλά θαυματουργά υλικά να καθαρίσετε εύκολα ακόμα και τους πιο βρώμικους τοίχους.

Ξίδι Λόγω του ότι το ξίδι είναι οξύ αποτελεί ιδανική λύση για το καθάρισμα διαφόρων επιφανειών μέσα και έξω από το σπίτι. Πάρτε δύο μπουκαλάκια με αντλία σπρέι και γεμίστε το ένα με ξίδι και το άλλο με ένα μείγμα ξιδιού και νερού. Χρησιμοποιείτε το μείγμα ξιδιού-νερού ως γενικό καθαριστικό και κρατήστε το σκέτο ξίδι για τις πιο βρώμικες επιφάνειες. Αν, λοιπόν, ο εξωτερικός τοίχος του σπιτιού σας είναι πολύ βρώμικος τότε χρησιμοποιήστε σκέτο ξίδι για να τον καθαρίσετε. Ψεκάστε με ξίδι ένα καθαρό σφουγγάρι και περάστε με αυτό όλη την επιφάνεια του τοίχου σας. Αν ο τοίχος σας είναι σχετικά καθαρός μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το μείγμα ξιδιού-νερού.

Μαγειρική σόδα Η μαγειρική σόδα είναι ιδανική για το καθάρισμα των εξωτερικών τοίχων σας. Αναμείξτε σε ένα μπολ ένα λίτρο νερό και 1/2 φλ. μαγειρική σόδα και καθαρίστε με ένα σφουγγάρι τους τοίχους σας. Αν οι τοίχοι σας είναι πολύ βρώμικοι αναμείξτε μαγειρική σόδα, νερό και αλάτι. Αφού καθαρίσετε τους τοίχους σας με το μείγμα μαγειρικής σόδας, περάστε τις επιφάνειες με ξίδι για να ξεπλύνετε τη σόδα.

Όποιο από τα δύο υλικά κι αν χρησιμοποιήσετε θα δείτε τους τοίχους σας και πάλι καθαρούς. Έτσι θα μπορείτε να τους απολαμβάνετε όλο το καλοκαίρι καθισμένοι στην όμορφα διακοσμημένη βεράντα σας.

πηγή: spirossoulis.com

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα