Αυτό είναι το τυχερό σου χρώμα, σύμφωνα με τον μήνα της γέννησής σου...

Αυτό είναι το τυχερό σου χρώμα, σύμφωνα με τον μήνα της γέννησής σου...

Η αστρολογία μας δίνει χρήσιμες πληροφορίες και γνώσεις για τον χαρακτήρα, τη συμπεριφορά και την προσωπικότητά μας!  Το χρώμα - επιστημονικά ορίζεται ως το ορατό φάσμα των μηκών κύματος του φωτός που μπορούμε να αντιληφθούμε - ορίζεται επίσης από την ικανότητά του να μας κάνει να αισθανόμαστε, να δημιουργούμε και να αναγνωρίζουμε τους εαυτούς μας και τους άλλους.      

Ο γνωστός αστρολόγος Michele Bernhardt  ξεκλειδώνει το δυναμικό του χρώματος, που έγινε προσωπικό βίωμα στο βιβλίο του "Colorstrology", το οποίο συνδυάζει την αστρολογία, την αριθμολογία και τη θεωρία χρωμάτων, για να δημιουργήσει ένα προφίλ χρωμάτων για όλους, με βάση τον μήνα γέννησής τους.

Εδώ είναι το χρώμα που θα πρέπει να ψάξετε με βάση τα γενέθλιά σας , την επόμενη φορά που θα βρίσκεστε  στο μαγευτικό περιβάλλον της εξοχής!


ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ: Καραμέλα
Αυτοί που γεννήθηκαν σε αυτό το μήνα είναι συνήθως λογικοί και πρακτικοί. Το καφετί, όπως και το χρώμα της γης, σηματοδοτεί ότι τα νέα πλάσματα, στηρίζουν με ασφάλεια τα πόδια τους στο έδαφος. Παρατηρώντας τον εαυτό σας, το χρώμα της καραμέλας σας ενθαρρύνει να παραμείνετε επίμονοι και σταθεροί.


ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ: Λιλά
Οι γεννήσεις του Φεβρουαρίου είναι ανοιχτές και ήρεμες υπάρξεις. Είστε το άτομο που αναζητάτε μια αγκαλιά, από τη μια ημέρα έως την άλλη μέρα. Περιτριγυρίζοντας τον εαυτό σας με το λιλά χρώμα, προάγεται την πνευματικότητα και την ευεξία σας.


ΜΑΡΤΙΟΣ: Fair Aqua
Οι άνθρωποι που γεννήθηκαν τον Μάρτιο είναι ονειροπόλοι, λεπτοί και διαισθητικοί. Με το να περιβάλλετε τον εαυτό σας με το aqua, μπορείτε να ξεπεράσετε τα όρια της εμφάνισής σας και να βοηθήσετε στην αξιοποίηση της ψυχικής σας προδιάθεσης.


ΑΠΡΙΛΙΟΣ: Cayenne
Όπως και το πικάντικο αυτό χρώμα, τα παιδιά του Απριλίου είναι φλογερά, δυνατά και παθιασμένα. Είναι γενναίοι και έχουν καρδιά, έτοιμα να δράσουν. Περιβάλλοντας τον εαυτό σας με το καγιέν, μπορείτε να ενεργοποιηθείτε και να πάρετε το απαιτούμενο θάρρος για μια νέα αρχή.

ΜΑΪΟΣ: Τριφυλί
Τα παιδιά του Μάη είναι εξερευνητές. Είναι πάντα εν κινήσει, αναζητώντας την περιπέτεια με πάθος, αλλά τελικά βρίσκουν σταθερότητα στο σπίτι. Η περιβολή  σας στο χρώμα του τριφυλιού είναι εξαιρετικά χρήσιμη, ιδιαίτερα όταν ξεκινάτε νέες προσπάθειες.


ΙΟΥΝΙΟΣ: Ασημόχρυσο
Οι λευκόχρυσες ακτίνες του ήλιου, είναι ότι και ο καφές για νωρίς το πρωί. Τα παιδιά του Ιουνίου είναι έξυπνα και ενεργοποιούν δραστικά τους γύρω τους. Περιτριγυρίζοντας τον εαυτό σας με ασημόχρυσα στοιχεία, ανεβάζετε το πνεύμα σας στα ύψη!


ΙΟΥΛΙΟΣ: Κοραλλί
Όσοι γεννήθηκαν τον Ιούλιο αρέσκονται να φροντίζουν κάποιους, αλλά και να τους φροντίζουν οι άλλοι!. Όπως και τα κοραλια  είναι ήπια και χαλαρωτικά, ο χώρος και η ένδυσή σας σε κοραλί χρώμα, μπορεί να είναι ιδιαίτερα χρήσιμη σε περιόδους αλλαγών ή νέων εξελίξεων.


ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ: Πορτοκαλί
Σαν ένα νεύμα αποχαιρετισμού στο τέλος του καλοκαιριού, εκείνοι που γεννήθηκαν τον Αύγουστο αντανακλούν το πορτοκαλί χρώμα του ήλιου, σαν τα καλοκαιρινά ροδάκινα που εκπέμπουν δύναμη και φωτεινότητα. Περιτριγυρίζοντας τον εαυτό σας με το πορτοκαλί, νοιώθετε πλούτο και ευτυχία.


ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ: Bασιλικό Μπλέ
Όσοι γεννήθηκαν τον Σεπτέμβριο είναι καλλιτεχνικοί και δημιουργικοί τύποι και εκτιμούν την ομορφιά στον κόσμο. Είναι θεαματικοί και σοφοί. Η βαθιά σκέψη, ο διαλογισμός ή η περισυλλογή σε περιβάλλον χρώματος Βασιλικού Μπλέ, προάγει την εκτίμηση και την ηρεμία.


ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ: Γαλάζιο
Τα άτομα που γεννήθηκαν τον Οκτώβριο είναι γενικώς ισορροπημένα. Όπως και   οι άνθρωποι του Σεπτεμβρίου, εκτιμούν την ομορφιά και αναζητούν την γαλήνη. Περιβάλλοντας τον εαυτό σας με γαλάζιο χρώμα, θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε μια αξιόλογη και  ισορροπημένη ζωή.

 

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ: Κρασάτο  Κόκκινο
Τα παιδιά του Νοεμβρίου είναι διαισθητικοί και έντονοι τύποι . Βλέπουν αρχικά μέσω προσόψεων - δηλαδή την επιφάνεια - όμως στο τέλος αγαπούν βαθιά και ζουν με δύναμη. Περιτριγυρίζοντας τον εαυτό σας ή φορώντας Κρασάτο  Κόκκινο , αυτό είναι κάτι που σας εμπνέει να είσαστε φιλόδοξοι και να επιμένετε στις απόψεις σας.


ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ: Παγόδα Μπλε
Οι χαριτωμένοι κατά τα άλλα Δεκεμβριανοί νέοι άνθρωποι, έχουν όραμα και είναι ανοιχτοί στην εξερεύνηση και την ίδρυση νέων επιχειρήσεων. Περιβάλλοντας τον εαυτό σας με το Μπλέ της Παγόδας, είναι κάτι που σας επιτρέπει να είσαστε πιο ανεκτικοί και ανοιχτοί στους άλλους!

πηγή; oroskopos.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα