Αυτό το Διακοσμητικό Αντικείμενο Χαρίζει Πάντα Στιλ στο Σπίτι

Αυτό το Διακοσμητικό Αντικείμενο Χαρίζει Πάντα Στιλ στο Σπίτι

Έχετε γνωρίσει ανθρώπους που μόλις μπαίνετε στο σπίτι τους συνειδητοποιείτε ότι έχουν εξαιρετικό στιλ; Και παρόλο που τα σπίτια τους δεν είναι ακριβά, είναι διακοσμημένα με ιδιαίτερα κομψό τρόπο; Αν ναι, τότε θα γνωρίζετε ότι χρησιμοποιούν κάποια στιλάτα αντικείμενα με πολύ έξυπνο τρόπο. Ένα από αυτά είναι τα πλεκτά καλάθια!

Τα πλεκτά καλάθια είναι ιδανικά για να διακοσμήσετε τον χώρο σας με πολύ στυλ και παράλληλα είναι εξαιρετικά πρακτικά. Η διττή τους αυτή ιδιότητα τα κάνει μια από τις καλύτερες επιλογές για την ανοιξιάτικη διακόσμηση. Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για να οργανώσετε τα αντικείμενά σας σχεδόν σε όλα τα δωμάτια του σπιτιού.

 Στην είσοδο Χρησιμοποιήστε τα πλεκτά καλάθια για να διακοσμήσετε την είσοδο του σπιτιού σας. Είναι ιδανικά για να βάλετε μέσα παπούτσια ή τις ομπρέλες σας. Μπορείτε μάλιστα να αφήνετε μέσα κάποια ζακέτα ή ακόμα και τις πετσέτες θαλάσσης.

  
Βάλτε τα παπούτσια σας σε καλάθια.
 Τα καλάθια αποτελούν ένα πολύ όμορφο διακοσμητικό στοιχείο για την είσοδο του σπιτιού σας.
Στο καθιστικό Το καθιστικό προσφέρεται για να χρησιμοποιήσετε τα πλεκτά καλάθια με άπειρους τρόπους: βάλτε μεγάλα καλάθια που θα φιλοξενούν αντικείμενα όπως περιοδικά ή μαξιλάρια, χρησιμοποιήστε τα ως coffee table ή βάλτε τα δίπλα στο καναπέ για να έχετε δίπλα σας την κουβέρτα για την βραδινή σας χαλάρωση. Μπορείτε μάλιστα να τα χρησιμοποιήσετε και ως γλάστρες που θα φιλοξενήσουν πανέμορφα φυτά.

 Πανέμορφα γκρι καλάθια που φιλοξενούν διάφορα αντικείμενα.


 Αφήστε την κουβέρτα σας δίπλα στον καναπέ σε ένα πλεκτό καλάθι.
 Αξιοποιήστε τα ως γλάστρες για τα φυτά σας.

Στο γραφείο

Τα πλεκτά καλάθια μπορούν να γίνουν ο καλύτερος φίλος του γραφείου σας. Είναι εξαιρετικά χρήσιμα για να αφήνετε μέσα χαρτιά ή βιβλία και μπορείτε επίσης να τα αξιοποιήσετε ως «συρτάρια» που θα φιλοξενούν περιοδικά, εφημερίδες ή οποιοδήποτε άλλο αντικείμενο που δεν ξέρετε που να αποθηκεύσετε. Θα έχετε πάντα ένα άψογα οργανωμένο γραφείο και παράλληλα πολύ κομψό και στιλάτο.

 Είναι ιδανικά για να οργανώσετε το γραφείο σας.
 Αποθηκεύστε χατιά, βιβλία και περιοδικά.

Στην κουζίνα

Η κουζίνα σας μπορεί κυριολεκτικά να μεταμορφωθεί με πλεκτά καλάθια. Χρησιμοποιήστε τα ως φρουτιέρες ή για να αποθηκεύετε τις πατάτες και τα κρεμμύδια σας. Διακοσμήστε τον πάγκο της κουζίνας σας χρησιμοποιώντας ένα μικρό πλεκτό καλάθι για να οργανώσετε τα κουζινικά σκεύη όπως κουτάλες και πιρούνες. Το γήινο χρώμα τους (το οποίο βέβαια δεν είναι το μοναδικό στο οποίο μπορείτε να τα βρείτε) θα δώσει μια υπέροχη διακοσμητική νότα στην κουζίνα σας.

 Βάλτε μέσα κουζινικά σκεύη και χρησιμοποιήστε τα ως διακοσμητικά.


 Βάλτε τα φρούτα σας σε μια "καλαθένια" φρουτιέρα!

Στο μπάνιο

Βάλτε τα άπλυτά σας σε ένα πλεκτό καλάθι στο μπάνιο σας και χρησιμοποιήστε τα για να οργανώσετε όλα σας τα μικροπράγματα: από τα καλλυντικά και τις κρέμες, μέχρι τις μπατονέτες σας!

/spirossoulis.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα