3 Ιδέες για να αποφύγετε το στόλισμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου

3 Ιδέες για να αποφύγετε το στόλισμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου

Υπάρχουν πολλές ιδέες για να στολίσετε το σπίτι σας και να γλυτώσετε ταυτόχρονα το στόλισμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου. Ωστόσο οι 3 που ακολουθούν είναι super στιλάτες και μπορούν εύκολα να προσαρμοστούν σε όλα τα σπίτια όποιο χώρο κι αν επιθυμείτε να στολίσετε. 

Βάζο με στολισμένα κλαδιά και λαμπάκια

Σε μεγάλα βάζα τοποθετήστε κλαδιά από έλατο και στολίστε με μπάλες. Βάλτε μπάλες σε διάφορα μεγέθη όπως προστάζει η μόδα, σε ρουστίκ στιλ ή στολίδια διαφορετικά μεταξύ τους, ένα στιλ που επίσης είναι πολύ της μόδας. Έτσι μπορείτε να φτιάξετε φανταστικά διακοσμητικά σε διάφορα μεγέθη για όλους τους χώρους του σπιτιού. Μέσα στο βάζο εάν είναι διάφανο μπορείτε να βάλετε και λαμπάκια χριστουγεννιάτικα.

Μπορείτε να στολίσετε με αυτό το διακοσμητικό πολλά σημεία του σπιτιού.

Χριστουγεννιάτικο σκίτσο με λαμπάκια

Εκτυπώστε ένα ασπρόμαυρο σκίτσο χριστουγεννιάτικου δέντρου σε ένα απλό χαρτί σε ότι διάσταση θέλετε και κολλήστε το στον τοίχο. Η 3Μ δημιούργησε τις ειδικές ταινίες για αφίσες. Μπορείτε να κολλάτε και να ξεκολλάνε άφοβα χωρίς να αφαιρεί το χρώμα του τοίχου ή να αφήνει υπολείμματα κόλλας. Χρησιμοποιήστε γαντζάκια διάφανα της 3Μ και κρεμάστε λαμπάκια χριστουγεννιάτικα ή μια γιρλάντα φτιαγμένη από εσάς.

Στολισμένη σκάλα

Μια σκάλα από τα παιδικά διώροφα κρεβάτια ή μια παλιά σκάλα στον κήπο μπορεί να γίνει το κεντρικό διακοσμητικό στοιχείο του σαλονιού και να αντικαταστήσει το δέντρο. Στολίστε την με γιρλάντα και κρεμάστε μπάλες καλύτερα ίδιου μεγέθους για ένα ωραίο αισθητικό αποτέλεσμα. Βάλτε τη σκάλα στο σαλόνι και προσθέστε αν θέλετε γύρω της λαμπάκια. Αν είστε φαν της μίνιμαλ διακόσμησης μπορείτε να τη διακοσμήσετε μόνο με λαμπάκια χωρίς να χρειαστεί να προσθέσετε τίποτα άλλο.

Αν δε θέλετε να στολίσετε δέντρο μπορείτε να στολίσετε μια σκάλα!

Φέτος τα Χριστούγεννα οι ιδέες για εναλλακτικό στολισμό του σπιτιού πληθαίνουν και μπορείτε να βρείτε πάρα πολλά πράγματα που θα αντικαταστήσουν το χριστουγεννιάτικο δέντρο χωρίς όμως να υποβιβάσουν τη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση του σπιτιού σας. Η φαντασία, η θετική ενέργεια και το πνεύμα των Χριστουγέννων θα σας βοηθήσουν να στολίσετε το σπίτι σας ακριβώς όπως σας αρέσει με απλά υλικά και χωρίς περιττά έξοδα.

Χριστούγεννα, διακόσμηση, σκάλα, δέντρο, λαμπάκια

Πηγή: spirossoulis.com

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα