Νεροχύτης: Αυτές είναι οι 8 τροφές που απαγορεύονται να πετάμε

Νεροχύτης: Αυτές είναι οι 8 τροφές που απαγορεύονται να πετάμε

Νεροχύτης: Πόσες φορές δεν έχουμε απελπιστεί όταν βλέπουμε ότι τα νερά λιμνάζουν;  Πώς μπορούμε να πλένουμε τα πιάτα και τις κατσαρόλες μας χωρίς να φράζουμε τις σωληνώσεις;

Μια ομάδα υδραυλικών έχει προκαλέσει τεράστιο ενδιαφέρον στο διαδίκτυο αφού αναφέρει ότι οι περισσότεροι άνθρωποι χρησιμοποιούν λάθος τον νεροχύτη της κουζίνας τους.

Οι υδραυλικοί της εταιρείας Prime Plumbing στη Βαλτιμόρη του Μέριλαντ με βίντεο στο TikTok αποκάλυψαν μερικά από τις τροφές που δεν πρέπει ποτέ να πετάμε στον νεροχύτη. «Ορισμένες απαντήσεις μπορεί να σας εκπλήξουν», ανέφερε στην λεζάντα του βίντεο η εταιρεία. 

Νεροχύτης: Οι 8 τροφές που δεν πρέπει ποτέ να πετάμε
Λίπη
Λάδια
Αμυλούχα τρόφιμα
Τσόφλια αυγών
Οστρακοειδή
Υπολείμματα καφέ
Ρύζι
Κόκκαλα κοτόπουλου

Τα λίπη, τα λάδια, τα αμυλούχα τρόφιμα, τα τσόφλια αυγών, τα οστρακοειδή, τα υπολείμματα καφέ, το ρύζι, τα κόκκαλα από το κοτόπουλο είναι ικανά να φράξουν στο λεπτό τους σωλήνες της κουζίνας.

Από τους έξι υδραυλικούς που μιλούν στο βίντεο, οι μισοί από αυτούς τάχθηκαν κατά του να πετάμε οποιοδήποτε σκουπίδι μέσα στον νεροχύτη. Αντίθετα τα κουκούτσια, τα υπολείμματα λαχανικών, τα μικρά κόκαλα και ο πάγος πήραν παμψηφεί  την έγκριση των υδραυλικών.

/eleftherostypos

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα