Κρέμα Ξυρίσματος: Δείτε 9 Πράγματα που Μπορείτε να Κάνετε με Αυτήν στο Σπίτι σας

Κρέμα Ξυρίσματος: Δείτε 9 Πράγματα που Μπορείτε να Κάνετε με Αυτήν στο Σπίτι σας

Δεν υπάρχει σπίτι που να μην έχει κρέμα ξυρίσματος. Γι'αυτό και εμείς σήμερα σας έχουμε υπέροχες, εναλλακτικές, ασυνήθιστες χρήσεις της κρέμας ξυρίσματος σε διάφορα σημεία του σπιτιού σας.

Καθαρίστε τα χέρια σας

Ξεμείνατε από καθαριστικό χεριών σε ένα ταξίδι; Βάλτε λίγη ποσότητα κρέμας ξυρίσματος στα χέρια σας, τρίψτε τα και καθαρίστε τα με μια στεγνή πετσέτα.

Διώξτε λεκέδες από χαλιά

Αρχικά βάλτε στο χαλί σας λίγο νερό περνώντας το με λενα νωπό σφουγγάρι. Ρίξτε κρέμα ξυρίσματος και αφήστε να δράσει για μια νύχτα. Καθαρίστε το πρωί και πάλι με το σφουγγάρι και σκουπίστε το σημείο με την ηλεκτρική σκούπα. Το ίδιο τρικ μπορεί να λειτουργήσει και σε λεκέδες ρούχων.

Καθαρίστε τους λεκέδες από τα χαλιά σας με λίγη κρέμα ξυρίσματος.

Διώξτε τους ατμούς από το μπάνιο

Βάλτε σε ένα βαμβακερό πανάκι λίγη κρέμα και περάστε τον καθρέφτη σας πριν μπείτε στη μπανιέρα για ένα ντους. Αυτό το τρικ λειτουργεί ως προστασία του καθρέφτη ενάντια στους ατμούς.

Περάστε τους μεντεσέδες που τρίζουν

Είναι αρκετά εκνευριστικό να έχουμε στο σπίτι μας μεντεσέδες που τρίζουν. Είναι ακόμα πιο ενοχλητικό όταν έχουμε στο σπίτι μικρά παιδιά που κοιμούνται και δεν θέλουμε να τα ξυπνήσουμε με τον ενοχλητικό ήχο που κάνουν τα πατώματα που τρίζουν. Πάρτε λοιπόν λίγη κρέμα και περάστε τους μεντεσέδες σας.

Καθαρίστε τα γυαλιά ηλίου και μυωπίας

Με λίγη κρέμα ξυρίσματος και ένα μικρό βαμβακερό πανάκι τα γυαλιά σας θα καθαρίσουν μέσα σε δευτερόλεπτα.

Γυαλίστε κοσμήματα

Τα παλιά σας κοσμήματα θα γίνου και πάλι σαν καινούρια με λίγη κρέμα ξυρίσματος και μια παλιά οδοντόβουρτσα.

Λάμψτε τα κοσμήματά σας.

Βγάλτε τη μπογιά από τα χέρια

Βάψατε το σπίτι σας και αναρωτιέστε πώς να αφαιρέσετε την μπογιά; Τρίψτε τα χέρια σας με κρέμα και μετά πλύντε τα κανονικά με νερό και υγρό πιάτων. Με τον ίδιο τρόπο αφαιρείται και το γράσο από τα χέρια.

Δακτυλικά αποτυπώματα

Καθαρίστε ανοξείδωτες συσκευές που συνήθως είναι γεμάτες με δαχτυλικά αποτυπώματα με λίγη κρέμα ξυρίσματος. Βάλτε σε ένα πανάκι κρέμα, περάστε τις επιφάνειες και στη συνέχεια περάστε και με ένα καθαρό βαμβακερό πανί.

Καθαρίστε τον φούρνο σας Βάλτε κρέμα σε ένα σφουγγάρι κουζίνας και καθαρίστε εξωτερικά τον φούρνο σας. Καθαρίστε τον αφρό με ένα βρεγμένο σφουγγάρι και στη συνέχεια με ένα στεγνό πανί.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα