Τεστ προσωπικότητας: Διάλεξε μια πεταλούδα και δες τι αποκαλύπτει για σένα

Τεστ προσωπικότητας: Διάλεξε μια πεταλούδα και δες τι αποκαλύπτει για σένα

Η πεταλούδα που θα διαλέξεις, αποκαλύπτει τα συναισθήματα και τις σκέψεις που κρύβεις μέσα σου

Στη μυθολογία, οι πεταλούδες ήταν η έκφραση της ανθρώπινης ψυχής. Στην αρχαία Ελλάδα, για παράδειγμα, οι άνθρωποι πίστευαν ότι μετά τον θάνατο, η ψυχή τους θα μεταμορφωνόταν σε πεταλούδα ή περιστέρι.

Άλλοι μύθοι λένε ότι οι πεταλούδες είναι άγγελοι με πέταλα λουλουδιών ή λουλούδια που έχουν βγάλει φτερά, αφού προσευχήθηκαν στον Θεό να φτάσουν στον ουρανό.
Το μαύρο φόντο αντιπροσωπεύει το σκοτάδι που σας περιβάλλει και σας εμποδίζει να εκφράσετε τις σκέψεις και τα συναισθήματά σας, σαν μια φυλακή του μυαλού και του σώματός σας. Η επιλογή σας μπορεί να σας βοηθήσει να ξεφύγετε από το σκοτάδι και να βρείτε το φως στη ζωή σας.

Κοιτάξτε προσεκτικά τις 9 πεταλούδες στην παρακάτω εικόνα και επιλέξτε μία, αυτή που σας αρέσει περισσότερο. Κάτω από την εικόνα, θα βρείτε την απάντηση στην επιλογή που κάνατε.
Τεστ προσωπικότητας: Διάλεξε μια πεταλούδα και δες τι αποκαλύπτει για σένα

Πεταλούδα #1 – Το σύμβολο των περιορισμών 
Αν επιλέξατε την πρώτη πεταλούδα, ίσως παρατηρήσατε ότι τα επάνω φτερά της είναι χρωματισμένα με άλλο χρώμα. Αυτό σημαίνει ότι δεν είστε απόλυτα ελεύθεροι άνθρωποι και θέλετε να το δείχνετε οποιαδήποτε στιγμή. Κάποιος ή κάτι σας εμποδίζει να εκφράζετε πάντα τις σκέψεις σας προφορικά.

 
Αυτό είναι ένα από τα πιο οδυνηρά προβλήματα που αντιμετωπίζετε: Το γεγονός ότι αποτυγχάνετε να προσαρμοστείτε και να εκφραστείτε σωστά, καθώς κάποιος πάντα σας διακόπτει και οι ιδέες σας δεν εισπράττονται σωστά ή δεν ακούγονται.

Πεταλούδα #2 – Το σύμβολο της δυαδικότητας και της σύγχυσης
Είστε αιχμαλωτισμένοι ανάμεσα σε δύο κόσμους. Μπορείτε δύσκολα να αποφασίσετε για οτιδήποτε στη ζωή σας. Αντιμετωπίζετε πάντοτε καταστάσεις όπου βρίσκεστε ανάμεσα σε δύο φίλους που δεν συμπαθούν ο ένας τον άλλο και δεν μπορείτε να εγκαταλείψετε ή να επιλέξετε κάποιον από αυτούς.

Αυτό που θέλετε να πείτε σε όλους είναι ότι δεν είστε ψεύτικοι. Θέλετε να έχετε τη δυνατότητα να καταφέρετε πολλά πράγματα στη ζωή σας και να γνωρίσετε εντελώς διαφορετικούς ανθρώπους, χωρίς να χρειαστεί να κάνετε δύσκολες επιλογές στη ζωή σας.

Πεταλούδα #3 – Το σύμβολο των πειρασμών
Αν έχετε επιλέξει τον αριθμό 3, είστε ο άνθρωπος που έχει δυσκολία να ξεκινήσει μια δίαιτα, να εγκαταλείψει τις κακές του συνήθειες, να κάνει νέα ξεκινήματα στη ζωή ή να κάνει κάποιες αλλαγές προς το καλύτερο.

Αυτό που ζητάτε από τους άλλους με τον πιο ειλικρινή τρόπο, είναι να σας βοηθήσουν να απαλλαγείτε από όλα αυτά τα προβλήματα που έχουν εγκατασταθεί στον εγκέφαλό σας – αυτούς τους πειρασμούς που με την πάροδο του χρόνου γίνονται ο μεγαλύτερος εχθρός σας.

Πεταλούδα #4 – Το σύμβολο των βαθιά κρυμμένων μυστικών
Κρύβετε ένα πολύ μεγάλο μυστικό για τη ζωή σας. Έχετε κάνει κάτι στο παρελθόν για το οποίο ντρέπεστε ή έχετε περάσει μια απογοήτευση που δεν μπορείτε να πείτε ποτέ σε κανέναν.

Αυτό το μεγάλο ψέμα σας τρώει από μέσα, αλλά είστε πολύ φοβισμένοι για να το αποκαλύψετε. Πρέπει να βρείτε το θάρρος να αποκαλύψετε το μεγαλύτερο μυστικό σας για να απολαύσετε μια ζωή ειρήνης και ηρεμίας.

Πεταλούδα #5 – Το σύμβολο της σεξουαλικότητας και της ανεκδήλωτης αγάπης 
Το μεγάλο σας πρόβλημα είναι ο φόβος να εκφράσετε τα συναισθήματά σας για το πρόσωπο που αγαπάτε. Ερωτεύεστε χωρίς να το καταλάβει κανείς. Κρατάτε αυτά τα συναισθήματα κρυμμένα μέσα σας, και όταν εκείνος που αγαπάτε σας πλησιάζει, τον αγνοείτε λόγω της συστολής σας.

Μόλις βρείτε το θάρρος να εκφράσετε αυτά τα συναισθήματα και τελικά να προσεγγίσετε αυτόν που αγαπάτε, θα βρείτε ευτυχία στη ζωή σας.

Πεταλούδα #6 – Το σύμβολο του παρεξηγημένου καλλιτέχνη
Ελκύεστε από τον κόσμο της τέχνης και είστε παθιασμένοι με τις δημιουργικές δραστηριότητες. Ξέρετε πώς να εκφράσετε τον εαυτό σας μέσα από τη ζωγραφική, τη μουσική ή το γράψιμο, αλλά οι άλλοι ποτέ δεν καταλαβαίνουν αυτό που προσπαθείτε να πείτε μέσα από την τέχνη σας.

Χρησιμοποιείτε πάρα πολλά κωδικοποιημένα μηνύματα, αφηρημένα σχέδια και πολύ μυστήριο. Μερικές φορές ακόμη και εσείς δεν καταλαβαίνετε τι πραγματικά θέλετε να εκφράσετε και κινδυνεύετε να πέσετε στην παγίδα του φιλόσοφου που είναι ακατανόητος και παρεξηγημένος.

Πεταλούδα #7 – Το σύμβολο της ειλικρίνειας και της τιμιότητας
Είστε ένα πολύ ειλικρινές άτομο – μερικές φορές σκληρά ειλικρινές. Δεν ξέρετε πώς να λέτε ψέματα και δεν σας αρέσει να κρύβετε τίποτα από τους γύρω σας – εκτός από τις περιπτώσεις όπου έχετε διαπράξει ένα μεγάλο λάθος που μπορεί να τιμωρηθεί με έναν τρόπο που δεν θα σας αρέσει.

Πεταλούδα #8 – Το σύμβολο της τελειότητας
Επιλέξατε αυτήν την πεταλούδα γιατί θέλετε να είστε τέλειοι. Αγωνίζεστε συνεχώς για να φανείτε όσο το δυνατόν καλύτεροι, να λειτουργείτε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα για να ολοκληρώσετε μια δουλειά κ.λπ. Είστε ένας πολύ συνειδητοποιημένος άνθρωπος όταν πρόκειται για εργασία και σχέσεις με φίλους.

Αυτό που θέλετε να πείτε είναι ότι η τελειότητα υπάρχει και μπορεί να επιτευχθεί, ακόμα κι αν υπάρχουν εκατομμύρια πράγματα που σας ενοχλούν, και θα συνεχίσετε να προσπαθείτε ανεξάρτητα από το κόστος.

Πεταλούδα #9 – Το σύμβολο του αφεντικού
Εάν επιλέξατε τον αριθμό 9, είστε άνθρωπος που θέλει να έχει τον πλήρη έλεγχο των καταστάσεων. Θέλετε οι άλλοι να κάνουν ό, τι ζητάτε, να απαντούν άμεσα σε ερωτήσεις, να εργάζονται για το συμφέρον σας. Πάντα ενεργείτε σαν αφεντικό, ακόμη και όταν δεν είστε ή όταν βρίσκεστε με τους φίλους σας – και γι ‘αυτό συχνά σας αποφεύγουν.

Προσπαθήστε να είστε λίγο πιο ταπεινοί στη ζωή σας και οι άνθρωποι θα σας σέβονται περισσότερο. Μόνο έτσι θα ζήσετε μια πιο ευτυχισμένη ζωή.

truelife.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα