Έτσι θα μαζέψετε τα σπασμένα γυαλιά από το πάτωμα εύκολα και γρήγορα

Έτσι θα μαζέψετε τα σπασμένα γυαλιά από το πάτωμα εύκολα και γρήγορα

Σε κανέναν δεν αρέσουν οι ζημιές όμως τα ατυχήματα συμβαίνουν παρά τη θέλησή μας. Ακόμα και όταν σπάσει κάποιο αγαπημένο μας αντικείμενο ή κάτι που έχει χρηματική αξία αν όχι και συναισθηματική ή αν σπάσει απλά ένα γυάλινο ποτήρι, αυτό που έχει σημασία είναι να μην τραυματιστεί κανένας.

Αρκετές φορές ένας τραυματισμός είναι πιθανό να συμβεί μετά τη θραύση του αντικειμένου και συγκεκριμένα την ώρα που καθαρίζετε τα σπασμένα γυαλιά. Γι’ αυτό ο πιο σίγουρος και ασφαλής τρόπος για να μην κοπείτε όταν μαζεύετε κομμάτια από σπασμένο γυαλί είναι να τα «πάρετε» με μπόλικη ψίχα από ψωμί! Έτσι θα προφυλάξετε τα χέρια σας από κοψίματα και θα μπορέσετε άμεσα και πριν τη χρήση της ηλεκτρικής σκούπας να πετάξετε και το πιο μικρό κομμάτι γυαλιού!

Ένας επίσης αρκετά γρήγορος, εύκολος, οικονομικός και αποτελεσματικός τρόπος για να μαζέψετε τα γυαλιά από το πάτωμα σύμφωνα με το spirossoulis.com, είναι να χρησιμοποιήσετε κολλητική ταινία. Η ταινία θα μαζέψει ακόμα και τα πιο μικρά κομμάτια γυαλιού. Προτιμήστε την πιο παχιά ταινία που μπορείτε να βρείτε έτσι ώστε να μην υπάρχει κίνδυνος να κοπείτε.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα