Χρήσιμα tips από χρησιμοποημένα φακελάκια τσαγιού για το σπίτι

Χρήσιμα tips από χρησιμοποημένα φακελάκια τσαγιού για το σπίτι

Ένα ζεστό τσάι μπορεί να μας χαλαρώσει, ακόμη και να μαλακώσει το λαιμό μας αν πονάει.

Ωστόσο κάθε φορά που πίνετε το τσάι σας μην ξεχνάτε να κρατάτε τα χρησιμοποιημένα φακελάκια, καθώς μπορεί να σας φανούν πολύ χρήσιμα και να σας λύσουν τα χέρια σε μικροπροβλήματα του σπιτιού.

1. Απομακρύνει τις οσμές

Σε αντίθεση με τα κοινά αρωματικά χώρου που δεν πάντα υγιεινά, το τσάι αφήνει ένα πολύ όμορφο άρωμα στο χώρο και απορροφάει τις άσχημες μυρωδιές χωρίς να τις καλύπτει. Βάλτε μερικά φακελάκια τσαγιού με άρωμα κανέλας, λεμονιού ή μέντας στις ντουλάπες σας και θα τις κάνετε να μοσχομυρίσουν.

2. Κρύβει τους λεκέδες

Για να καλύψετε επίμονους λεκέδες από φαγητό και ποτό σε λευκά ρούχα ή πετσέτες, βουτήξτε τα σε μία λεκάνη στην οποία έχετε βάλει τσάι. Βράστε σε ένα μεγάλο κατσαρολάκι μερικά φακελάκια τσαγιού για 20 λεπτά. Έπειτα βουτήξτε στο τσάι το ρούχο που δεν λέει να καθαρίσει και αφήστε το να μουλιάσει καλά. Θα εκπλαγείτε από το αποτέλεσμα.

3. Γυαλίζει τα έπιπλά σας

Για να φρεσκάρετε τα ξύλινα πατώματα και τα έπιπλά σας μπορείτε να βράσετε 5-10 φακελάκια τσαγιού και ρίξτε τα σε έναν κουβά με νερό. Σφουγγαρίστε κανονικά το πάτωμά σας με αυτό το μείγμα ή καθαρίστε τις επιφάνειες των επίπλων σας με ένα πανί.

Πηγή: Baby.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα