Η πραγματική ωφέλεια των τροφών – Μύθοι και αλήθειες για τις υπερτροφές

Η πραγματική ωφέλεια των τροφών – Μύθοι και αλήθειες για τις υπερτροφές

Η νομικός - επικοινωνιολόγος και «Chaser», Μαρία Μάρκου, και ο Κλινικός Διαιτολόγος – Διατροφολόγος, Αναστάσιος Παπαλαζάρου μίλησαν στο «Όλα για τη Ζωή μας» και στον Μιχάλη Κεφαλογιάννη για τις τροφές που ωφελούν τον οργανισμό, αλλά και για το τι σημαίνει για τον οργανισμό η κατανάλωση υπερτροφών.

Σχεδόν κάθε μέρα ανακοινώνεται και μία νέα μελέτη που αναφέρεται στο πόσο βοηθάει μία τροφή και πόσο ευεργετική είναι σε συγκεκριμένα συστήματα του οργανισμού, αλλά και όργανα.

Οι τροφές είναι αλήθεια πως δεν έχουν χαρακτηριστεί «φάρμακα» τυχαία, ωστόσο ποια είναι η ουσιαστική αξία που του «τίτλου» που τους έχει δοθεί;

Σε ποιόν βαθμό βοηθούν και εν τέλει, μπορούν να αντικαταστήσουν τα φάρμακα;

Καλεσμένη του «Όλα για τη Ζώη μας», η «Γυναίκα με τα Μαύρα» του τηλεπαιχνιδιού του MEGA, «The Chase», κατά κόσμον Μαρία Μάρκου.

«Είμαι στέλεχος του υπουργείου αγροτικής ανάπτυξης κι τροφίμων, έρχομαι καθημερινά σε επαφή με τον αγρο-διατροφικό και κτηνοτροφικό τομέα, οπότε εκ των πράγματων έρχεται αυτή η πληροφορία σε μένα. Ζούμε στην εποχή της υπερπληροφόρησης και χρειάζεται ένα φίλτρο ..

διαβάστε αναλυτικά και δείτε βίντεο στο ourlife.gr