Τι δεν πρέπει να κάνεις σε μια πτήση πολλών ωρών για να μην υποφέρεις

Τι δεν πρέπει να κάνεις σε μια πτήση πολλών ωρών για να μην υποφέρεις

Το να κάθεσαι σε ένα αεροπλάνο για πολλές ώρες δεν είναι και η πιο εύκολη εμπειρία στον κόσμο. Αλλά οι πτήσεις μεγάλων αποστάσεων είναι μια απαραίτητη πραγματικότητα, εάν πρέπει να ταξιδέψουμε μακριά.

«Μια πτήση μεγάλων αποστάσεων μπορεί σίγουρα να είναι τρομακτική και αγχωτική», λέει η Κέισι Μπρόγκαν, ειδική σε ταξίδια καταναλωτών στο Tripadvisor.  

«Τα αεροδρόμια και οι σειρές αναμονής για ελέγχους ασφαλείας δημιουργούν σίγουρα ανησυχία στους ταξιδιώτες, ειδικά με τις νέες οδηγίες και τους συνεχώς μεταβαλλόμενους περιορισμούς. Αλλά είναι σημαντικό να υπενθυμίσουμε στον εαυτό μας ότι το ταξίδι για να φτάσετε εκεί δεν είναι οι διακοπές κι (όταν φτάσουμε εκεί) μας περιμένει χαλάρωση».

Ταξιδιωτικοί ειδικοί μοιράζονται τα κοινά λάθη που κάνουν οι ταξιδιώτες όταν πρόκειται για πτήσεις μεγάλων αποστάσεων — και τις συμβουλές τους για την αποφυγή αυτών των παγίδων. 

Να φοράμε άβολα ρούχα
«Το πιο συνηθισμένο λάθος που κάνουν οι άνθρωποι σε πτήσεις μεγάλων αποστάσεων είναι ότι δεν ντύνονται σωστά», δηλώνει ο Φιλ Ντένγκλερ, συνιδρυτής του The Vacationer. «Δεδομένου ότι θα καθόμαστε στο ίδιο κάθισμα για έξι ή περισσότερες ώρες, είναι απαραίτητο να είμαστε όσο το δυνατόν πιο άνετα. Ας αποφύγουμε τα βαριά και περιοριστικά ρούχα κι ας επιλέξουμε απαλά υφάσματα και ρούχα που έχουν ελαστικότητα για μέγιστη άνεση και άνεση. Το να φοράμε πολλά ρούχα το ένα πάνω απ′ το άλλο είναι χρήσιμη για τις μεταβαλλόμενες θερμοκρασίες της καμπίνας του αεροπλάνου. Κι ας μην ξεχάσουμε να επενδύσουμε σε αθλητικές κάλτσες (διαβαθμισμένης) συμπίεσης για υγεία και άνεση κατά τη διάρκεια πτήσεων μεγάλων αποστάσεων».

«Ενώ συνήθως είμαι υπέρμαχος του να..

Διαβάστε αναλυτικά στο ourlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα