Οι ξηροί καρποί μπορούν να σας βοηθήσουν να χάσετε βάρος – Εκτός αν κάνετε αυτά τα τρία λάθη

Οι ξηροί καρποί μπορούν να σας βοηθήσουν να χάσετε βάρος – Εκτός αν κάνετε αυτά τα τρία λάθη

Πλούσιοι σε λιπαρά και θερμιδικά πυκνοί, οι ξηροί καρποί πολλές φορές μπορούν να φέρουν τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που περιμένετε όταν ακολουθείτε μια προσεγμένη διατροφή με απώτερο σκοπό την απώλεια βάρους.

Και ενώ αποτελούν πηγή φυτικής πρωτεΐνης και χορταστικών υγιεινών λιπαρών και περιέχουν φυτικές ίνες, οι οποίες μας βοηθούν να χορταίνουμε, υπάρχουν μερικά πιθανά λάθη που μπορεί να κάνετε και να εκτροχιάσουν τους στόχους σας. Ακολουθούν τρία από αυτά και οι τρόποι για να τα αποφύγετε.


Ανησυχείτε για το λίπος στους ξηρούς καρπούς
   
Η αποφυγή τροφών με υψηλή περιεκτικότητα σε λιπαρά, όπως το ελαιόλαδο, το αβοκάντο και οι ξηροί καρποί, είναι ένας απαρχαιωμένος τρόπος σκέψης (και δίαιτας).

Το σώμα μας, σύμφωνα με το Live Strong, χρειάζεται διαιτητικό λίπος για να συντηρηθεί και ορισμένα λιπαρά οξέα, όπως τα ωμέγα-3, προσθέτουν οφέλη, όπως η μείωση του κινδύνου καρδιακών παθήσεων και εγκεφαλικών επεισοδίων, σύμφωνα με την Αμερικανική Καρδιολογική Εταιρεία. Παρόλο που δεν χρειάζεται να ακολουθήσετε τη δίαιτα keto, μην αποφεύγετε εντελώς την κατανάλωση υγιεινών λιπαρών.

διαβάστε αναλυτικά στο ourlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα