Φτιάξτε φυσικό αρωματικό για να μυρίζει υπέροχα το μπάνιο σας κάθε μέρα!

Φτιάξτε φυσικό αρωματικό για να μυρίζει υπέροχα το μπάνιο σας κάθε μέρα!

Το μπάνιο είναι ένας χώρος στον οποίο επιβάλλεται να υπάρχει αρωματικό για ευνόητους λόγους.

 Σήμερα λοιπόν, σας έχουμε τη συνταγή για να φτιάξετε ένα φυσικό αρωματικό μπάνιου χωρίς να χρειαστεί να ξοδέψετε χρήματα.

Τι θα χρειαστείτε Για το συγκεκριμένο αρωματικό σύμφωνα με το spirossoulis.com, θα χρειαστείτε έλαιο δεντρολίβανου και λίγο βαμβάκι. Βάλτε μερικές σταγόνες ελαίου πάνω σε ένα βαμβάκι και τοποθετήστε το μέσα στον κάδο των σκουπιδιών του μπάνιου. Κάθε φορά που θα βγάζετε την σακούλα των σκουπιδιών, το μπάνιο σας θα μοσχοβολάει δεντρολίβανο.

 Το έλαιο δεντρολίβανου μπορείτε να το βρείτε σε φαρμακεία ή μπορείτε να φτιάξετε το δικό σας έλαιο μόνοι σας.

Υλικά 1 ματσάκι δεντρολίβανο, 1 φλ. αγνό έλαιο (ελαιόλαδο, αμυγδαλέλαιο κλπ).

 Ξεκινήστε να φτιάχνετε το έλαιο βγάζοντας αρχικά τα φύλλα από τα κλωνάρια του δεντρολίβανου και κομματιάζοντάς τα με ένα μαχαίρι σε όσο το δυνατόν μικρότερα κομμάτια. Στη συνέχεια γεμίστε ένα κατσαρολάκι με νερό και βάλτε το να ζεσταθεί. Σε ένα γυάλινο μπολ τοποθετήστε φύλλα δενδρολίβανου και έλαιο της επιλογής σας και κρατήστε το πάνω από το κατσαρολάκι (χωρίς να ακουμπάει το γυαλί στο νερό). Όταν το έλαιο ζεσταθεί βγάλτε το από το μπολ και σουρώστε το.

Χρησιμοποιήστε το έλαιο δεντρολίβανου για μασάζ στα μαλλιά, για ενυδάτωση, για να διώξετε την κυτταρίτιδα αλλά και για να δώσετε φυσικό άρωμα στο μπάνιο σας.

Προσοχή Το έλαιο δεντρολίβανου δεν πρέπει να χρησιμοποιείται κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα