Κόλπα που θα κάνουν το καθάρισμα του μπάνιου παιχνιδάκι!

Κόλπα που θα κάνουν το καθάρισμα του μπάνιου παιχνιδάκι!

Αντί να χάνετε χρόνο καθαρίζοντας το μπάνιο σας για ώρες, μπορείτε να το τακτοποιήσετε μέσα σε 10-15 λεπτά, αρκεί να ξέρετε τον σωστό τρόπο. Να ξέρετε ότι έχετε ήδη τα περισσότερα από τα προϊόντα που μπορούν να κάνουν το μπάνιο σας να λάμπει σαν διαμάντι, μέσα σε ελάχιστο χρόνο. Παρακάτω θα μάθετε για όλα τα μυστικά που θα κάνουν το καθάρισμα του μπάνιου σας, παιχνιδάκι.

Χρησιμοποιήστε tea tree oil

Το tea tree oil μπορεί να υπερηφανεύεται για τα πολλαπλά οφέλη του, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι έχει αντιβακτηριακές και αντιμυκητιακές ιδιότητες. Γι' αυτό η χρήση του στο μπάνιο είναι μια εξαιρετική ιδέα. Προσθέστε λίγο από αυτό σε μαγειρική σόδα και περάστε τον νεροχύτη σας με το μείγμα. Το εν λόγω υλικό αφαιρεί εύκολα τη μούχλα και τα βακτήρια και αποκαθιστά την προηγούμενη λάμψη της επιφάνειας.

Χρησιμοποιήστε αφρό ξυρίσματος για να καθαρίσετε τους καθρέφτες σας

Για να αποτρέψετε τη θολούρα των καθρεπτών σας μετά το ντους, απλώστε λίγο αφρό ξυρίσματος σε αυτούς. Αφήστε το για 1 λεπτό και σκουπίστε το με μια στεγνή πετσέτα. Το ίδιο κόλπο λειτουργεί επίσης εξαιρετικά για να προστατεύει τους καθρέφτες σας από τα δακτυλικά αποτυπώματα.

Χρησιμοποιήστε ξύδι για να καθαρίσετε τα πλακάκια

Μπορείτε να απαλλαγείτε από τα κίτρινα πλακάκια εύκολα, χωρίς να χρησιμοποιήσετε ακριβά προϊόντα. Απλά χρησιμοποιήστε ξύδι, καθώς χρησιμεύει ως ισχυρό φυσικό καθαριστικό. Ανακατέψτε 1/2 του φλιτζανιού λευκό ξύδι με ζεστό νερό. Τρίψτε σχολαστικά τα πλακάκια σας. Ωστόσο, να είστε προσεκτικοί και να μην καθαρίζετε το μάρμαρο με αυτό, διαφορετικά τα οξέα θα το καταστρέψουν.

Xρησιμοποιήστε εφημερίδες για να σκουπίσετε τις γυάλινες πόρτες του ντους

Εάν δεν έχετε πανί από μικροΐνες στο χέρι, μη διστάσετε να χρησιμοποιήσετε εφημερίδες. Δεν αφήνουν πίσω τους ίνες και επιπλέον, είναι εξαιρετικές για τρίψιμο. Μπορείτε επίσης να συνδυάσετε τις εφημερίδες με λευκό ξύδι, για να αποκτήσετε άψογα παράθυρα.

Χρησιμοποιήστε οδοντόκρεμα για να αφαιρέσετε τυχόν υπολείμματα σαπουνιού

Απλώστε λίγη οδοντόκρεμα σε ένα σφουγγάρι και τρίψτε καλά για να αφαιρέσετε τα υπολείμματα του σαπουνιού. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε επίσης γυαλίσετε τις βρύσες σας. Τρίψτε τις με ένα πανί και μετά ξεπλύνετε τις με νερό. Συνήθως αυτό το tip λειτουργεί σε οποιοδήποτε είδος χρωμίου. Φροντίστε να χρησιμοποιείτε αυτό το κόλπο περιστασιακά, καθώς τα λειαντικά της οδοντόκρεμας μπορεί να φθείρουν το φινίρισμα των επιφανειών.

 Χρησιμοποιήστε baby oil για να γυαλίσετε τα φωτιστικά

Βάλτε λίγο baby oil σε ένα πανί και τρίψτε τα φωτιστικά, τις κεφαλές του ντους, ακόμα και στη λεκάνη της τουαλέτας σας. Με αυτόν τον τρόπο, θα τους δώσετε μια ωραία λάμψη και θα απαλλαγείτε από δακτυλικά αποτυπώματα.

Κρατήστε μια αλατιέρα με μαγειρική σόδα κοντά στην τουαλέτα σας

Απλώς ρίξτε λίγη μαγειρική σόδα στη λεκάνη της τουαλέτας πριν τη χρησιμοποιήσετε. Αυτό θα μειώσει την ανάγκη να καθαρίζετε συχνά τη λεκάνη της τουαλέτας. Επιπλέον, μπορείτε επίσης να τη χρησιμοποιήσετε για να ξεβουλώσετε την τουαλέτα. Χρησιμοποιήστε 1 φλιτζάνι μαγειρικής σόδας και 2 φλιτζάνια ξύδι και μετά από 30 λεπτά, η τουαλέτα σας θα ξεβουλώσει.

eradio.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα