Οι συμβουλές για να πετύχει η απώλεια λίπους μέχρι το καλοκαίρι

Αναμφίβολα, η τωρινή περίοδος είναι και η ιδανική στιγμή για να υιοθετήσεις υγιεινές διατροφικές συνήθειες, να αρχίσεις να γυμνάζεσαι, να ακολουθήσεις μια σωστή δίαιτα για απώλεια λίπους και να χάσεις μερικά κιλά με σταθερό και αργό ρυθμό. Ωστόσο, δεν χρειάζεται να στερηθείς το φαγητό και να νιώθεις μόνιμη πείνα για να χάσεις τα περιττά κιλά που θέλεις. Μερικές μικρές αλλαγές είναι αρκετές για να δεις αποτέλεσμα.

1. Γυμνάσου στο σπίτι
Για πολλούς ανθρώπους είναι δύσκολο να δεσμευτούν έστω και για μία ωρολογιακή ώρα στο γυμναστήριο και η αλήθεια είναι πως δεν χρειάζεται, αφού μπορείς να επιτύχεις εξαιρετικά αποτελέσματα σε λιγότερο από μισή ώρα γυμναστικής μέσα στο σπίτι σου. Το καλύτερο πρόγραμμα είναι η διαλειμματική προπόνηση υψηλής έντασης, που περιλαμβάνει ολιγόλεπτες δυναμικές ασκήσεις και σύντομες περιόδους ανάπαυσης. Ένα τέτοιο πρόγραμμα καίει περισσότερες θερμίδες απ' ότι ένα ωριαίο πρόγραμμα σταθερής έντασης, όπως το βάδισμα στο διάδρομο.

2. Μοίρασε το πρόγραμμά σου ανάμεσα στο πρωί και το βράδυ
Σπάζοντας το πρόγραμμά σου δίνεις ώθηση στο μεταβολισμό σου για όλη σχεδόν τη μέρα και καις θερμίδες ακόμη και όταν κάθεσαι στο γραφείο σου. Δοκίμασέ το δύο φορές την εβδομάδα.

3. Φάε σνακ σαν πρωταθλήτρια
διαβάστε όλες τις συμβουλές στο ourlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα