Και όμως αυτό το καλλυντικό σταματά την φαγούρα από το τσίμπημα των κουνουπιών!

Και όμως αυτό το καλλυντικό σταματά την φαγούρα από το τσίμπημα των κουνουπιών!

Όσο προσεκτικοί κι αν είστε, όσα εντομοαπωθητικά κι αν απλώνετε πάνω σας κάποια στιγμή θα γίνει η “στραβή” και θα αποκτήσετε το πρώτο τσίμπημα κουνουπιού του καλοκαιριού. Μην πτοείστε! Εμείς σας έχουμε τον τρόπο για να γλιτώσετε μια και καλή από την τρομερή φαγούρα που φέρνουν τα τσιμπήματα. 

Μπορεί να έχουν βγει διάφορα προϊόντα στην αγορά που υπόσχονται ότι μειώνουν την αίσθηση της φαγούρας αλλά στην πραγματικότητα δεν κάνουν δουλειά.

Η φαγούρα από το τσίμπημα κουνουπιών είναι σίγουρα ενοχλητική.

Εμείς ανακαλύψαμε το μυστικό που και δεν θα σας κοστίσει τίποτα και θα μειώσει τη φαγούρα κατά πολύ.

Η αίσθηση της φαγούρας προκύπτει από την αλληλεπίδραση του τσιμπήματος με τον αέρα. Έτσι, για να σταματήσετε τη φαγούρα θα πρέπει να μπλοκάρετε τον αέρα που φτάνει στο τσίμπημα.

Ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να το πετύχετε είναι να βάλετε πάνω στο τσίμπημα διαφανές βερνίκι νυχιών. Μπορεί να ακούγεται περίεργο αλλά είναι δοκιμασμένο και έχει αποτέλεσμα. Τα συστατικά του βερνικιού είναι αυτά που κρατάνε τον αέρα μακριά από το τσίμπημα. Έτσι δεν αισθάνεστε φαγούρα.

Απλώνετε το βερνίκι πάνω στο τσίμπημα όσο συχνά νιώθετε ότι χρειάζεται μέχρι αυτό να εξαφανιστεί.

Πριν φύγετε, λοιπόν, για τις καλοκαιρινές σας διακοπές προμηθευτείτε μερικά μπουκαλάκια διάφανου βερνικιού για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο.

spirossoulis.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα