Άσχημες μυρωδιές στο σπίτι : 7+1 τρόποι να τις εξαφανίσετε

Άσχημες μυρωδιές στο σπίτι : 7+1 τρόποι να τις εξαφανίσετε

Καθημερινά στο σπίτι μας αντιμετωπίζουμε διάφορες άσχημες μυρωδιές. Είτε πρόκειται για δύσοσμο πλυντήριο πιάτων, μυρωδιές αποχέτευσης ντους, κατοικίδια, παιδιά ή ακόμα και ανεπιθύμητη υγρασία. Υπάρχουν πολλά αντικείμενα, που μπορούν να γεμίσουν το σπίτι σας με ένα λιγότερο ευχάριστο άρωμα.

Εάν δεν μπορείτε να καταλάβετε από πού προέρχεται αυτή η φρικτή μυρωδιά, ελέγξτε αυτές τις πιθανές αιτίες και εξαφανίστε την.

Ο κάδος απορριμμάτων σας
Αυτό φαίνεται προφανές – τελικά τα σκουπίδια βρωμάνε. Μικρές διαρροές και ψίχουλα μπορεί να συσσωρευτούν με την πάροδο του χρόνου και να σχηματίσουν άσχημες μυρωδιές στο εσωτερικό του κουτιού σας που παραμένουν ακόμα και όταν βγάζετε τη σακούλα απορριμμάτων (φυσικά, θα πρέπει να αδειάζετε τα σκουπίδια τακτικά).

Για να αντιμετωπίσετε αμέσως την παρατεταμένη μυρωδιά, χρησιμοποιήστε αποσμητικό χώρου  το οποίο στην πραγματικότητα εξαλείφει αντί να καλύπτει τις δυσάρεστες οσμές. Παρέχει μια έκρηξη φρεσκάδας για να καθαρίσει γρήγορα τον αέρα στην κουζίνα σας.

Για να καθαρίσετε σωστά το κουτί, ψεκάστε το με αραιωμένο λευκαντικό και αφήστε το να καθίσει για μερικές ώρες, λέει στο realsimple.com  ο Abe Navas, γενικός διευθυντής της υπηρεσίας καθαρισμού σπιτιού Emily’s Maids στο Ντάλας του Τέξας. ...

διαβάστε αναλυτικά στο ourlife.gr