Παιδικό δωμάτιο με θέμα τον Μίκυ, την Μίμι και την παρέα τους: Προτάσεις και λύσεις

Παιδικό δωμάτιο με θέμα τον Μίκυ, την Μίμι και την παρέα τους: Προτάσεις και λύσεις

Η επιλογή αυτής της χαρούμενης παρέας για τη διακόσμηση του παιδικού δωματίου είναι κατά την γνώμη μας εξαιρετική. Εάν έχετε αγοράκι θα δώσετε έμφαση στον Μίκυ, ενώ για τα κοριτσάκια οι παραστάσεις με την αγαπημένη Μίνι θα σας ξετρελάνουν.

Αν πάλι πρόκειται για μεικτό δωμάτιο, τότε υπάρχουν πολλές παραστάσεις με ολόκληρη την παρέα του Μίκυ και της Μίνι που σίγουρα θα καλύψουν τις απαιτήσεις και των πιο απαιτητικών πιτσιρικάδων.

Πολύ σύντομα θα διαπιστώσετε ότι στην αγορά υπάρχει μια τεράστια ποικιλία από έπιπλα, ταπετσαρίες, καμβάδες, χαλιά, φωτιστικά, κουρτίνες και σεντόνια με τον Μίκυ, την Μίνι και την παρέα τους. Για να είμαστε ειλικρινείς, τα διαθέσιμα είδη με θέμα τον Μικυ και την παρέα του είναι τόσα πολλά που θα πρέπει να συγκρατηθείτε για να μη το παρακάνετε στη διακόσμηση και υπερφορτώσετε το δωμάτιο.

Αν για παράδειγμα επιλέξετε κάποια έπιπλα με θέμα τον Μίκυ ή την Μίνι και ντύσετε και τον ένα τοίχο του δωματίου με μια φωτοταπετσαρία που να απεικονίζει την χαρούμενη παρέα, τότε ίσως θα ήταν προτιμότερο να διαλέξετε ένα πιο ουδέτερο χαλί και μια κουρτίνα που απλά να ταιριάζει στα χρώματα του δωματίου και των παραστάσεων.

Το κρεβάτι είναι το κεντρικό στοιχείο του παιδικού δωματίου, οπότε η επιλογή ενός παιδικού κρεβατιού με παραστάσεις του Μίκυ ή της Μίνι σίγουρα θα δώσει το στίγμα του δωματίου.

Μπορείτε επίσης να προσθέσετε κι άλλα μικρότερα παιδικά επιπλάκια με τον Μίκυ ή την Μίνι όπως έπιπλα αποθήκευσης, ένα τραπεζάκι με καρέκλες, μια πολυθρονίτσα, ένα γραφειάκι κ.α.

Δείτε ολόκληρη την συλλογή  σε παιδικά έπιπλα Disney

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα