Οι τελευταίες τάσεις στο μποεμ στυλ διακόσμησης: Βινυλικό δάπεδο, ψάθινα χαλιά, ταπετσαρία τοίχου

Οι τελευταίες τάσεις στο μποεμ στυλ  διακόσμησης: Βινυλικό δάπεδο, ψάθινα χαλιά, ταπετσαρία τοίχου

Δεν υπάρχουν κανόνες όταν μιλάμε για διακόσμηση μποεμ! 

Το μποεμ στυλ διακόσμησης είναι η κορυφαία επιλογή  για όσους αρνούνται να μπουν σε διακοσμητικά καλούπια. Αν θέλετε ένα σπίτι γεμάτο με πλούσια χρώματα, κομμάτια που λατρεύετε και έναν χώρο με τη δική σας προσωπική σφραγίδα, ο μποέμικος σχεδιασμός σπιτιού σας ταιριάζει απόλυτα.

Το πρωταρχικό χαρακτηριστικό αυτού του στυλ διακόσμησης είναι ότι δεν υπάρχουν πραγματικοί κανόνες, μπορείτε να είσαστε από διακριτικοί έως ακραία εκκεντρικοί. Μπορείτε να κάνετε ό,τι θέλετε, επειδή αυτό το στυλ έχει να κάνει με το άτομο και τη δημιουργία ενός χώρου μοναδικού για τον ίδιο!

Διασκέδαση με μοτίβα

Τα δωμάτια σε στυλ Boho είναι δωμάτια γεμάτα με πλούσια χρώματα και διασκεδαστικά μοτίβα. Αν θέλετε ένα σπίτι με μποέμ εσωτερική διακόσμηση, ένα από τα πιο εύκολα δωμάτια για να ξεκινήσετε είναι το σαλόνι. Το σαλόνι είναι το μέρος όπου θα περνάτε τον περισσότερο χρόνο, οπότε είναι το πιο εύκολο να το γεμίσετε με πράγματα που αγαπάτε. Αυτός είναι ένας χώρος όπου μπορείτε επίσης να πειραματιστείτε με μερικά διασκεδαστικά μοτίβα για να δημιουργήσετε μια βάση για ολόκληρο το σαλόνι σας.

Τα vintage μοτίβα τείνουν να λειτουργούν καλύτερα για τα δάπεδα ή τους τοίχους για να δημιουργήσετε μια εσωτερική διακόσμηση σε μποέμικο στυλ.

Βινυλικό δάπεδο

Το βινυλικό δάπεδο σας δίνει την δυνατότητα να επιλέξετε ένα μοτίβο για το δάπεδο σας και ιδιαίτερα για τους χώρους της κουζίνας, του μπάνιου ή του καθιστικού.

 Εάν δεν θέλετε να δεσμευτείτε για ένα ολόκληρο δάπεδο ή τοίχο με μοτίβα, τα πολύχρωμα χαλιά μπορούν να προσφέρουν ένα boho στυλ σχεδιασμού.

 Δεν υπάρχουν καθορισμένοι κανόνες για την εσωτερική διακόσμηση Boho, αλλά υπάρχουν ορισμένες πολύ χρήσιμες κατευθυντήριες γραμμές για το στυλ.

Ο συνδυασμός μιας υποτονικής ή ουδέτερης βάσης με μερικές διασκεδαστικές πινελιές μοτίβων δημιουργεί ένα εκπληκτικό μποέμ εσωτερικό σχέδιο χωρίς τον κίνδυνο να είναι υπερβολικό. Μια ουδέτερη βάση είναι ιδανική για όσους μόλις ξεκινούν το μποέμικο ταξίδι τους στον εσωτερικό σχεδιασμό, καθώς κάνει τα τολμηρά χρώματα, τις πινελιές μοτίβου και τα αξεσουάρ boho να ξεχωρίζουν περισσότερο, ενώ εξακολουθούν να συνδυάζονται όμορφα με τη βάση.

Μεγάλη ποικιλία σε βινυλικά δάπεδα σε προσιτές τιμές θα βρείτε στον ακόλουθο σύνδεσμο plastelhome.gr/plastiko-dapedo-laminate

Έμφαση στην υφή των υλικών

Η υφή δημιουργεί ενδιαφέρον και προσθέτει διάσταση σε ένα δωμάτιο σε στυλ boho. Ένα πλεκτό φωτιστικό, ένα πλεκτό πουφ, ένα ψάθινο χαλί από γιούτα ή μια θήκη φυτών από μακραμέ είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να προσθέσετε υφή σε ένα μποέμικο σχέδιο σπιτιού.

Ψάθινα χαλιά από γιούτα θα βρείτε στον ακόλουθο σύνδεσμο https://www.plastelhome.gr/category-474/

Οι ταπετσαρίες δημιουργούν καταπληκτική υφή και αποτελούν έναν δροσερό τρόπο για να προσθέσετε μερικά τολμηρά χρώματα και μοτίβα. Τα vintage έπιπλα έχουν συχνά μοναδικές υφές που ταιριάζουν στον boho chic σχεδιασμό.

Μεγάλη ποικιλία σε ταπετσαρίες τοίχου θα βρείτε στον ακόλουθο σύνδεσμο https://www.plastelhome.gr/tapetsaries-aytokollita/

Μην ξεχνάτε τον φωτισμό

Ο φωτισμός καλύπτει από το στυλ των λαμπτήρων μέχρι τις επεξεργασίες των παραθύρων και το πόσο φως φιλτράρεται σε κάθε δωμάτιο. Όπως αναφέραμε παραπάνω, οι λάμπες και τα φωτιστικά οροφής με υφή συμπληρώνουν πραγματικά ένα boho εσωτερικό σχεδιασμό.

Ο φωτισμός είναι ζωτικής σημασίας για ένα δωμάτιο σε στιλ boho και για αυτή την τάση στιλ, προτείνουμε απαλό φωτισμό ή αμυδρό φωτισμό που δημιουργούν σε ένα δωμάτιο μια ήρεμη ατμόσφαιρα. Οι κουρτίνες είναι επίσης εξαιρετικές, επειδή προσθέτουν περισσότερη υφή και είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αποκλείσετε τις ακτίνες του ήλιου όταν θέλετε απλώς να είστε άνετα στο σαλόνι ή το υπνοδωμάτιό σας σε στυλ boho. Οι γήινοι τόνοι στις κουρτίνες συμπληρώνουν όμορφα τον μποέμικο εσωτερικό σχεδιασμό.

Αγαπήστε το χώρο σας

Μην ξεχνάτε ότι το πιο σημαντικό πράγμα σχετικά με τη διακόσμηση ΜΠΟΕΜ είστε ΕΣΕΙΣ! Αυτή η τάση έχει να κάνει με την ανάμειξη και το ταίριασμα των κομματιών που αγαπάτε για να δημιουργήσετε έναν αρμονικό συνδυασμό. Είναι μια τάση για το σπίτι που σηματοδοτεί την αντανάκλαση του ιδιοκτήτη της. Έχει να κάνει με τη δημιουργία ενός ευτυχισμένου χώρου μέσα στο σπίτι σας γεμάτου με πλούσια χρώματα, διασκεδαστικές υφές και μοτίβα που αγαπάτε.